ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

28/02/2010

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. Ν. ΡΑΠΤΗ


Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της 22ας Φεβρουαρίου, βέβαιος ότι ο δήμαρχος Σαλαμίνας δεν ήταν ενήμερος  για την επιχειρούμενη αλλαγή χρήσης γης της Κυνοσούρας όπως αυτή σχεδιάζεται από την κεντρική διοίκηση,  τον ρωτούσες ξανά και ξανά  « κ. Δήμαρχε; Είστε ενημερωμένος; …»
Ε! λοιπόν Φίλε Νίκο σε πληροφορώ ότι ήταν ενήμερος, εσύ δεν ήσουν ενήμερος.
Σε ενημερώνω λοιπόν ότι ο  Δήμαρχος Σαλαμίνας ήταν ένας  ανάμεσα σε πολλούς άλλους σε μια  μεγαλειώδη πράσινη παρέα στις 10 Φεβρουαρίου 2010, στον χώρο εκδηλώσεων του γηπέδου Καραϊσκάκη, σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ.Δ.  Λιντζέρη με θέμα « Ο Πειραιάς μπροστά σε νέες δυνατότητες και ευκαιρίες ». 
Εκεί συζήτησαν μεταξύ άλλων και θέματα που αφορούν το νησί μας και που δίνουν απαντήσεις  σε ερωτήματα όπως για την γέφυρα Φανερωμένη- Νέα Πέραμος, την υποθαλάσσια σύνδεση  Πέραμα Σαλαμίνα , το περσινό φιάσκο του καλοκαιριού με τον αποκλεισμό του νησιού, την COSCO, τον αρχαιολογικό και ιστορικό χώρο  του τύμβου, την ψηφιακή αναπαράσταση της ναυμαχίας στο Πέραμα και τόσα άλλα.
Παρόντες στην ημερίδα όσοι αναφέρονται στο διπλανό άρθρο της κ. Ελένης Κανατσέλη στην εφημερίδα «Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ» της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου 2010 .
Απ’ του τρείς ..................ο  ένας έλειπε.
Τώρα, αν με ρωτήσεις πως ένας μαιευτήρας γνωρίζει τόσο καλά την ναυτιλία ώστε να προτείνει την επανεξέταση της δυνατότητας λειτουργίας αυτόνομου υπουργείου Ναυτιλίας αντιπολιτευόμενος το ίδιο του το κόμμα;   
Ε!!! αυτός ξέρει........ έτσι όπως κατάντησαν  το υπουργείο ναυτιλίας ……..γυναικολόγο χρειάζεται ( Ίσως έναν νέο  Σουμάκη )
Αυτοί γνωρίζουν τα προβλήματα και τις λύσεις καλύτερα από μένα,  εγώ......... ένας απόμαχος της ζωής είμαι............. χαλιά καθαρίζω.
Δεν σου στέλνω τις απόψεις μου με ανώνυμο σχόλιο μέσα από το Blog σου, γιατί πάντα έμαθα να είμαι επώνυμος.

Αdmin/Ψιλή Άμμος


0 σχολια: