ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

13/05/2010

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΩΝ


Ο προεκλογικός αγώνας άρχισε, η κακή μέρα όμως από το πρωί φαίνεται.
Ο ένας μετά τον άλλον οι υποψήφιοι δήμαρχοι Σαλαμίνας ανακοινώνουν μεν τα προγράμματα τους χωρίς όμως παράλληλα να ανακοινώνουν και τα ονόματα των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων που θα τους πλαισιώνουν.
Έλλειμμα αξιοπιστίας; Μάλλον.
Η δημοσιοποίηση των προγραμμάτων αυτών συγκεντρώνουν, όπως είναι φυσικό πολλούς υποστηρικτές, και αναμφίβολα έναν εξ ίσου μεγάλο αριθμό αντιθέτων απόψεων.
Εξαγγελίες που τίποτα περισσότερο δεν προσφέρουν παρά ένα παραλήρημα πλειοδοσίας θέσεων και ιδεών.
Στις περισσότερες των περιπτώσεων, αναπαράγεται ο εμπαιγμός από τη μια, και ο αφηρημένος γενικόλογος αντιφατικός βερμπαλιστικός λόγος από τη άλλη.

Προτάσεις για εναέριες γέφυρες, ανισόπεδες διαβάσεις, ολοκληρωμένα προγράμματα διαχείρισης απορριμμάτων (σαν τον φακίρη που θα τα έτρωγε), την προέκταση του Μετρό με υποθαλάσσια σύνδεση μέχρι την Αίγινα, την αποπεράτωση και σύνδεση του αποχετευτικού αγωγού από τα Περιστέρια μέχρι το Μπατσί, την τουριστική ανάπτυξη του λιμανιού, νέους περιφερειακούς δρόμους, την κατασκευή σύγχρονης μαρίνας, ξενοδοχείων, την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης, τις γαλάζιες σημαίες σ’ όλο το νησί, την κατασκευή σύγχρονου θεματικού πάρκου, την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του δήμου και την επίλυση των οικονομικών του, την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την δωρεά φροντίδα στους γέροντες, Νέα ΚΑΠΗ, Δημοτικό Νοσοκομείο και πολλά άλλα ωραία και καλά.
Όμως, πολλά από αυτά προτάθηκαν κατά το παρελθόν, και είτε ΔΕΝ άρεσαν και ΔΕΝ ψηφίστηκαν ή ψηφίστηκαν αλλά ξεφούσκωσαν στην διαδρομή.

Ο πολιτικός βερμπαλισμός λοιπόν είναι Προ των Πυλών, νέες πρωτοβουλίες θα εξαγγέλλονται είτε για να συμπληρώσουν τις παλαιότερες είτε επαναλαμβανόμενες να αποφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Συνήθως τέτοιου είδους προεκλογικά έργα εξαγγέλλονται με μεγάλη ευκολία, κι έχει αποδειχθεί ότι είναι σαπουνόφουσκες, πομφόλυγες, λόγια του αέρα.
 

Κλείστε τ’ αυτιά σας στις Σειρήνες της πολιτικής, αδιαφορήστε στα σχόλια των παρατρεχάμενων, αυτοί, αναγνωρίσιμοι ή όχι, κοιτούν το δικό τους συμφέρον.

Πριν τους δώσετε την ψήφο σας,
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΣΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ 
να είναι έντυπα διατυπωμένα σε προεκλογικά φυλλάδια και συγχρόνως να είναι δημοσιευμένα στο διαδίκτυο και στα τοπικά Blogs
σ.δ. Το προεκλογικό φυλλάδιο του 2006 του κ. Θ. Μακρή, είναι στην διάθεσή μας, επειδή όμως ΔΕΝ εκφράζει τις σημερινές θέσεις της κ. Νάννου ή του κ. Παπασάββα, θα περιμένουμε πριν από κάθε κριτική, να δημοσιοποιήσουν τις δικές τους προτάσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον κ. Τσαβαρή ή οιονδήποτε άλλον υποψήφιο Δήμαρχο ή Δημοτικό Σύμβουλο.
Εμείς Θα περιμένουμε.

[ dispraise ]


2 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

PROSOXH EISTE SYLOGOS KAI EXETE ARXISH NA EKDILONOSASTE.

Tasos said... Best Blogger Tips

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΜΟΥ 13/05/2010 14:03

1. Το απειλητικό σου ύφος είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
2. Εκτός από κουκουλοφόρος είσαι απαίδευτος και άσχετος με την τεχνολογία.
3. Δεν είμαι Σύλλογος. Το Blog αυτό ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ανάμεσα σε πολύ λίγα που υπεύθυνα δηλώνουν το ονοματεπώνυμο τους χωρίς να κρύβονται πίσω από την ανωνυμία.
4. Έχω όνομα και επίθετο, είμαι αναγνωρίσιμος, πάντα υπογράφω τις αναρτήσεις μου, και ως υπεύθυνος διαχειριστής δηλώνω τα στοιχεία μου στην ειδική προς αυτό σελίδα «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ», Εκεί μπορείς να ενημερωθείς «ποιος είναι κάτω από τον Διακριτικό Τίτλο «Ψιλή Άμμος Σαλαμίνας».
5. Σύμφωνα με την πολιτική μας, ΔΕΝ δημοσιοποιούμε ανώνυμα σχόλια , παρά ταύτα το παραθέτω αυτούσιο για να σε κρίνουν οι αναγνώστες μου.
« PROSOXH EISTE SYLOGOS KAI EXETE ARXISH NA EKDILONOSASTE». (Γιατί με Greekenglish δεν ξέρεις Ελληνικά ;;)
6. Δηλαδή αν ήμουν σύλλογος θα με έκανες ντα ντά ;;
7. Η κουκούλα καλύπτει μόνο το πρόσωπο, τον χαρακτήρα τον εκφράζει ο λόγος και η γραφή.
Εγώ πάντως σ’ ευχαριστώ που με διαβάζεις, και θα σε προέτρεπα να σχολιάζεις την ουσία.
Σ’ Ευχαριστώ
Admin/Ψιλή Άμμος