ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

11/02/2011

« Το κίνημα “δεν πληρωνω” από ρυάκι έγινε ποταμός ! »

Το κίνημα των τζαμπατζήδων " δεν πληρώνω " κάθε μέρα που περνάει διογκώνεται.
Νέα μέλη προσχωρούν, άλλα μεν φραστικά κι άλλα έμπρακτα.
Τον δρόμο δείχνουν μεταξύ άλλων και υψηλά στελέχη της κυβέρνησης με χαρακτηριστικό παράδειγμα την υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κας. Θεοδώρας Τζάκρη !!!
Απέφυγε ή αρνήθηκε ( Εξ άλλου ποια η διαφορά ; ) να καταβάλει την αξία ενός καφέ, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 26/11/2010 από δικά της χρήματα, [ δικό της το μαχαίρι δικό της και το πεπόνι ] , κι αποφάσισε η δαπάνη αυτή να βαρύνει τις πιστώσεις του υπουργείου Εσωτερικών.

Το σχετικό έγγραφο αναφέρεται στην έγκριση της συγκεκριμένης προμήθειας και τηρεί όλους τους γραφειοκρατικούς κανόνες, προκειμένου να πληρωθεί το ποσό στην Olympic Catering.
Πρόκειται για την απόφαση « Φ.312-4-4525, με ημερομηνία 2 Φεβρουαρίου 2011».
“Εγκρίνουμε τη γενόμενη δαπάνη των 29,30 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, του τιμολογίου της Olympic Catering, για κάλυψη εξόδων χρησιμοποίησης της VIP αίθουσας του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος, στις 26/11/2010 από την υφυπουργό Εσωτερικών, Θ. Τζάκρη”.
Tα στελέχη της κυβέρνησης ΔΕΝ έχουν υποστεί περικοπές ανάλογες με τις δικές μου, αλλά η συνήθεια είναι κακό πράγμα, ΔΕΝ πληρώνουν ΧΡΟΝΙΑ ΤΏΡΑ ούτε τον δικό τους καφέ.
Καβούρια σας λέω !!
Δεκαοχτώ διαφορετικές διατάξεις και προεδρικά διατάγματα για να αποφύγουν την πληρωμή, βάλε χαρτί, μελάνι, υπερωρίες και τόσα άλλα.... κόλπα, τζαμπατζήδες με master και με μεταπτυχιακό σας λέω, όχι σαν και μάς φτωχοτζαμπατζήδες !!!.
Κε Ρέππα τι λέτε; Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό ;



0 σχολια: