ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

03/09/2012

Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης... ένα Ιατρείο για ...αόρατους ανθρώπους ! (vid)

Προεκλογικά υποσχεθήκατε ή μάλλον δεσμευτήκατε  να καλύψετε τις «τρύπες» που άφηνε ανοιχτές η Ελλάδα της ανευθυνότητας ... στην Δημόσια Υγεία.

Η Δημόσια υγεία με τα Δημόσια Νοσοκομεία της συνεχίζουν να υπολειτουργούν έκτοτε.
Υποσχεθήκατε ότι θα διεκδικήσετε από την Πολιτεία την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας και παράλληλα ότι θα αναβαθμίσετε τις κοινωνικές Υπηρεσίες του δήμου ενισχύονταστες με την ίδρυση Πρωτοβάθμιας  και Προλυπτικής Ιατρικής (Κλικ για μεγέθυνση της σελ. 9 του προγράμματός σας).
Αυτά υποστηρίζατε τότε και γι' αυτά ελέγχεστε, με  φυσιολογικό επακόλουθο να αναρωτιέται κανείς:  Σκοπεύεται να υποστηρίξετε τα ίδια στην επικείμενη συζήτηση, ή μήπως έχετε αλλάξει θέσει ;

Κύριοι,
  • Ζούμε σε μια εποχή που όλοι τείνουν να πιστέψουν ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
  •  Ότι  «και καλά..... αυτά που λέμε για εθελοντική προσφορά  υπηρεσιών είναι ρομαντικά, γραφικά, έξω από την πραγματική ζωή» και ότι «δεν γίνονται αυτά τα πράγματα».
  •  Ότι η υγεία και η παιδεία είναι αγαθά που μας ανταποδίδονται μετά από σκληρή δουλειά και που δεν ανήκουν δικαιωματικά σε κάθε ανθρώπινη ζωή. 
  • Που έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει να λειτουργούμε σαν ομάδα η οποία δουλεύει συλλογικά, για να μπορούμε όλοι να μορφωθούμε και να θεραπευθούμε. 
  • Που η έννοια «της  συντροφικότητα » θεωρείται ξεπερασμένη........ 
Άλλοι μας δείχνουν τον δρόμο, εσείς Θα πρωτοτυπήσετε; Θα γίνουμε πάλι μάρτυρες νέων πειραματισμών; 
Εδώ υπάρχουν διευθύνσεις και τηλέφωνα...για ψάξτε το στο Link που ακολουθεί...

Κοινωνική Αλληλεγγύη

Κοινωνική Αλληλεγγύη
Για τα Κοινωνικά και Δημοτικά Ιατρεία - Φαρμακεία Αλληλεγγύης, Μ.Κ.Οργανώσεις που συγκεντρώνουν φάρμακα, τρόφιμα, παιχνίδια για άπορες οικογένειες, ανασφάλιστους, ανέργους, ηλικιωμένους και άστεγους.
Και στο στο Video αυτό , ας έχει διάρκεια 10:16


Στην συζήτηση για την Ίδρυση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης του Δήμου Σαλαμίνας .....ας ελπίσουμε ότι οι αυτοδιοικητικοί μας δεν θα ανακαλύψουν τον τροχό....


0 σχολια: