ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

07/09/2012

Νέα δημοσκόπηση της Vprc: Στο 12% το ποσοστό της Χρυσής Αυγής

Εκτίναξη του ποσοστού σε 12% και κατάληψη της τρίτης θέσης, δίνει για την Χρυσή Αυγή, δημοσκόπηση η οποία δημοσιεύεται σήμερα. 

Σύμφωνα με μετρήσεις της VPRC που δημοσιεύονται στην εφημερίδα «Ελλάδα αύριο», το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου ξεπερνάει το ΠΑΣΟΚ το οποίο περιορίζεται στο ισχνό 7%.

Σε ό,τι αφορά τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ κυμαίνονται από 25% μέχρι και 30.8% και 27% μέχρι και 33% αντίστοιχα.




Στη δημοσκόπηση, η οποία δημοσιεύεται καταγράφεται ακόμη η έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών, το 76% των οποίων πιστεύουν ότι τα πράγματα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση ενώ μόνο το 10% είναι ικανοποιημένο με τον τρόπο που η συγκυβέρνηση αντιμετωπίζει τα προβλήματα της χώρας.


Το 85% των πολιτών δηλώνει ότι σε σχέση με πέρσι έχει χειροτερεύσει η προσωπική οικονομική τους κατάσταση και μόνο το 13% ότι έχει παραμείνει στάσιμη.
Το 61% πιστεύει ότι τον επόμενο χρόνο η κατάσταση θα χειροτερεύσει και το 14% ότι θα βελτιωθεί.
Πηγή:SigmaLive


1 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Τοσους φασιστες εμεις οι ελληνες που τους κρυβαμε;ηρθε η ωρα να πεσουν μασκες ολων μας.
Και να φανταστει κανεις οτι ολοι αυτοι εκαναν παρελαση την 28η και εορταζαν το πολυτεχνειο.

Αν το δεις καλυτερα αυτη η υποκρισια εχει συντελεσει στο να φτασουμε εδω που φτασαμε,ειμαστε παντα καποιοι αλλοι,ας δειξουμε απο δω και στο εξης το πραγματικο μας προσωπο,να φορεσουμε την μαυρη μπλουζα να προτεινουμε το χερι και χαιρετοντας ναζιστικα ολοι μαζι να βγαλουμε μια πρωτη οικογενιακη φωτογραφια με τα παιδια μας,και γιατι οχι με τον παππου μας η τον πατερα μας;αλλωστε ενας γιος φασιστας δεν μπορει παρα να βγηκε απο εναν πατερα φασιστα.

Εμπρος δεν ειναι ντροπη, ΧΑΙΛ,,,,,