ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

24/07/2013

Μαθητής του ΕΠΑΣ Άρτας ο νικητής του διαγωνισμού ζωγραφικής για τα Σαλαμίνια !

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013, ανακοινώθηκε από την επιτροπή αξιολόγησης το αποτέλεσμα του διαγωνισμού που προκηρύχτηκε από τον Δήμο Σαλαμίνας και τον Δήμο Αρταίων στα πλαίσια της αδελφοποίησης που αφορούσε στους 23 δήμους – πόλεις που συμμετείχαν στη Ναυμαχία της Σαλαμίνας και είχε θέμα «Τα Σαλαμίνα 2013».


Η επιτροπή αποτελούμενη   από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Κέφη Δημήτριο ως πρόεδρο και τους καθηγητές καλλιτεχνικών της  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Παππά  Χρήστο και Τσιρογιάννη Δημήτρη ως μέλη, αφού αξιολόγησε όλες τις συμμετοχές , ανακοίνωσε ως νικητή τον μαθητή Σερβετά Φώτη , μαθητή του ΕΠΑΣ Άρτας ,
ο οποίος θα φιλοξενηθεί από το Δήμο Σαλαμίνας από 27 έως 29 /09/2013, τις ημέρες που διοργανώνονται τα Σαλαμίνια ,  με δαπάνες του Δήμου Σαλαμίνας.

Ο Σερβετάς Φώτης θα φέρει  τη σημαία του σχολείου του,  και  θα παρελάσει πρώτος μεταξύ των διακριθέντων μαθητών των υπολοίπων δήμων – τεως πόλεων κρατών , από όλα τα αγήματα στη μεγαλειώδη παρέλαση της 29ης Σεπτεμβρίου , τιμώντας με αυτό τον τρόπο τους ηρωικούς προγόνους του, το σχολείο και το Δήμο Αρταίων.
Σκοπός της φιλοξενίας είναι , μεταξύ άλλων να γνωρίσουν από κοντά το ιστορικό μνημείο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνος και τον τόπο θυσίας των προγόνων μας.

Σε περίπτωση αδυναμίας  μετάβασης του μαθητή στην Σαλαμίνα , την θέση του θα πάρουν οι μαθητές  που πήραν το δεύτερο και τρίτο  βραβείο .

Συγκεκριμένα οι εξής μαθήτριες :
- Στασινού Ευσταθία –  Δεύτερο βραβείο -  Β’ Τάξη 3ου Γυμνασίου Άρτας
- Κιτσούλη Χριστίνα –  Τρίτο βραβείο -  Β’ Τάξη 3ου  Λυκείου Άρτας


0 σχολια: