ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

26/07/2013

Εκ πρώτης όψεως… συμβαίνουν και εις Παρισίους ….

Με αφορμή τις ειδήσεις ότι οδηγείται στην δικαιοσύνη και νέος υπάλληλος της πολεοδομίας από κάποια πόλη της…… Πελοποννήσου , έρχεται ...και πάλι στην επικαιρότητα, αυτό το τεράστιο θέμα.

Επηρεασμένοι από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα εντελώς ενδεικτικά και στην τύχη επιλέξαμε μερικά τέτοια περιστατικά διαπλοκής και διαφθοράς.

Διαβάσαμε λ.χ ότι
Συνελήφθη υπάλληλος της πολεοδομίας της Νομαρχίας
Πιερίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, κατηγορούμενος για «Παθητική δωροδοκία» και για παράβαση του άρθρου 242 Π.Κ. «Ψευδής βεβαίωση, νόθευση κτλ.».

Ότι συνελήφθη υπάλληλος της Πολεοδομίας Καπανδριτίου για δωροδοκία και εκβίαση, και πως στην σύλληψη του υπαλλήλου, προχώρησαν οι άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από καταγγελία για δωροδοκία, απόπειρα εκβίασης και ξέπλυμα χρήματος.

Αμέτρητες οι περιπτώσεις, ουκ εστί τέλος και αριθμός τέτοιων περιπτώσεων.

Και το ερώτημα που μπαίνει, τελικά είναι παράλογη η απαίτηση της μεγάλης και υγιούς πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού που ζητάει σκληρή τιμωρία από την Δικαιοσύνη για όσα λαμόγια πολιτικούς, δημόσιους υπαλλήλους, επιχειρηματίες και λοιπούς συλλαμβάνονται να έχουν κάνει ασύλληπτες περιουσίες κλέβοντας το κράτος και τον Ελληνικό λαό.

Τέτοια εγκλήματα σε βάρος κράτους και του λαού δεν πρέπει να παραγράφονται ποτέ.

Στην Αρχαία Αθήνα, στην εποχή που μεσουρανούσε η Δημοκρατία, όσοι αποδεικνύονταν κλέφτες και επίορκοι ακόμα κι αν είχαν ήδη πεθάνει τους ξέθαβαν και τους πέταγαν έξω από τα τείχη της πόλης!! 

Τα λαμόγια αυτά, λίγα η πολλά, είναι γνωστά σε κάθε τοπική κοινωνία.
Αν οι αρχές θελήσουν και ρωτήσουν « ποια είναι τα λαμόγια και οι απατεώνες της περιοχής» .... τους εντόπισαν στο αψε-σβήσε.
Ποιοί αυτοδιοικητικοί, ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι, επιχειρηματίες και διάφοροι επιστήμονες της διαπλοκής με την εξουσία, «έχουν κάνει αδικαιολόγητες περιουσίες και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα» ..... τους βρίσκουν στο τάκα-τάκα.

Κανένα ελαφρυντικό λοιπόν και κανένας οίκτος για όλα αυτά τα λαμόγια που πίνουν το αίμα μας και πλούτισαν σε βάρος της κοινωνίας.

Και ειδικότερα στα λαμόγια της πολιτικής που έπαιξαν και πρόδωσαν τα όνειρα και τις προσδοκίες του λαού που πίστεψε σε αυτούς και στα …οράματά τους.

Οι τίμιοι πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί δημόσιοι υπάλληλοι και επιχειρηματίες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και από τον πιο αυστηρό έλεγχο.

Τρέμουν σαν το ψάρι…. Όλοι αυτοί:
-όταν η πολιτεία αποφασίσει να αποδώσει δικαιοσύνη,
-όταν επιβάλει σκληρές και παραδειγματικές τιμωρίες στους κλέφτες και τους απατεώνες
-όταν..... ο λαός το αποφασίσει !!!!


2 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ:1,5 εκατομμύριο ευρώ κοστίζει στον Έλληνα το γραφείο και η BMW του Βενιζέλου!

700.000 πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για το γραφείο του Ανθύπατου Βενιζέλου. Η θωρακισμένη Mercedes του ίδιου παράγοντα κόστισε 800 χιλιάρικα: σύνολο1,5 εκατομμύριο ευρώ μόνο για τα βασικά του έξοδα. Και μετά αναρωτιέται ο Μπένι γιατί δεν μπορεί να κυκλοφορήσει και όπου πηγαίνει τον παίρνουν με τις πέτρες.

Μετά βαΐων και κλάδων επέστρεψε ο Βενιζέλος στην πολιτική ζωή της χώρας με τις ευλογίες του Αντώνη Σαμαρά. Πέραν όμως της προσωρινής νεκρανάστασης του ΠΑΣΟΚ, της εν μέρει διακυβέρνησης της χώρας από ένα κόμμα που πιθανότατα δεν θα μπει καν στην Βουλή στις επόμενες εκλογές, ο Αντώνης Σαμαράς χρεώνεται και τις προκλήσεις που αυτό το, υπηρετών την ρεμούλα και την μίζα, μόρφωμα της κλεπτοαριστεράς παράγει.

Μία από αυτές δημοσιεύτηκε υπό την μορφή ΦΕΚ μόλις χθες και αφορά την σύσταση του νέου γραφείου του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως. Όλα τα είχε η μαριορή ο… αντιπρόεδρος της έλειπε που θα έλεγε και ο θυμόσοφος Λαός μας. Ή για να ενθυμηθούμε μία άλλη παροιμία, θέλει ο αντιπρόεδρος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει…

Σύμφωνα με το ΦΕΚ υπ. Αρίθμ 1817 της 25ης Ιουλίου του 2013, δημιουργείται το γραφείο του αντιπροέδρου και εξαιτίας αυτού «δημιουργείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 234.353 ευρώ περίπου, για το τρέχον οικονομικό έτος 2013, 468.706 ευρώ περίπου για το έτος 2014, και το ίδιο χρηματικό ποσό (468.706 ευρώ) για καθένα από τα επόμενα έτη». Κοινώς ο αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ θα μας κοστίζει μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως για όσο καιρό παραμείνει αντιπρόεδρος.

Πέραν αυτών των πρωτοφανών δαπανών υπάρχουν και άλλα τα οποία παραθέτει το εν λόγω ΦΕΚ – πρόκληση. Συγκεκριμένα «συνιστώνται για την εκπλήρωση του σκοπού του 10 (δέκα) θέσεις μετακλητών διοικητικών υπαλλήλων και 5 (πέντε) ενιαίες θέσεις ειδικών συμβούλων και ειδικών συνεργατών», δηλαδή ο Ελληνικός Λαός θα δίνει μισό εκατομμύριο ευρώ στον αρχικαρεκλάρχη του μελλοθάνατου ΠΑΣΟΚ και θα πληρώνει επιπλέον μισθούς για 15 σκληρούς ΠΑΣΟΚους, οι οποίοι μετά θα πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τα υπόλοιπα κοπρόσκυλα.

Το επιπλέον προκλητικό της εν λόγω αποφάσεως είναι ότι την υπογράφει ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι το «συνταγματικό τόξο» δεν νοιάζεται για οτιδήποτε πέρα από την μάσα και την χάψα. Έτσι ακόμα και την στιγμή που το ΠΑΣΟΚ πεθαίνει, προς τέρψιν του Ελληνικού Λαού, ο Βενιζέλος και η κουστωδία του φροντίζουν να απομυζήσουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ που μπορούν εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/700.000-gia-to-grafeio-tou-benizelou-enw-o-laos-penetai#ixzz2aAVNJqkV

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ως πότε θα γίνονται τροχαία δυστυχήματα, στη στροφή που βρίσκεται μετά τη διασταύρωση των λεωφόρων Φανερωμένης & Βασιλικών;

Χθές περί ώρας 11:40 μ.μ. συνέβη ένα ακόμα τροχαίο δυστύχημα στη στροφή της λεωφόρου Φανερωμένης όπου βρίσκεται το πρατήριο υγρών καυσίμων SHELL. Στο σημείο βρέθηκαν πυροσβεστικό όχημα και ασθενοφόρα.

Επιτέλους, κανείς δεν έχει αντιληφθεί ότι η διαρροή υδάτων από το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης στο οδόστρωμα έχει σαν αποτέλεσμα την ολισθηρότητα επί της συγκεκριμένης στροφής;

Πόσα τροχαία δυστυχήματα πρέπει να γίνουν ακόμα, για να καταλάβουν οι υπεύθυνοι του Δήμου ότι θα πρέπει να επέμβουν στο δίκτυο, έτσι ώστε να σταματήσει η διαρροή υδάτων;

Παρακαλώ οποιονδήποτε υπεύθυνο είτε από το Τμήμα Τροχαίας Σαλαμίνας (που γνωρίζει για το χθεσινό τροχαίο δυστύχημα, αφού Τροχονόμοι βρέθηκαν στο σημείο αυτό ευθύς αμέσως μετά το δυστύχημα, αλλά και σήμερα περί ώρας 10:15 π.μ.), είτε από τον Δήμο Σαλαμίνας, να βρεθούν στο συγκεκριμένο σημείο μεταξύ των ωρών 11:00 μ.μ. – 07:00 π.μ. και θα διαπιστώσουν ότι υπάρχει διαρροή υδάτων στο οδόστρωμα από το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης και συγκεκριμένα η διαρροή γίνεται ακριβώς δίπλα από την είσοδο/έξοδο του ακινήτου που πρόκειται να λειτουργήσει το SUPER MARKET ΚΑΝΑΚΗΣ και τα νερά τρέχουν προς το οδόστρωμα επί της στροφής, με αποτέλεσμα την μεγάλη ολισθηρότητα του οδοστρώματος. Γι' αυτό πολλοί οδηγοί χάνουν τον έλεγχο των οχημάτων τους στο συγκεκριμένο σημείο.

Ελπίζω να γίνουν άμεσα ενέργειες έτσι ώστε να σταματήσει η διαρροή υδάτων και δεν θα ήθελα να φανταστώ ένα δυστύχημα με δίτροχο όχημα στο συγκεκριμένο σημείο!