ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

11/03/2014

Η Συνέντευξη της κ. Ρούλας Νάννου στον SalamiSol.gr ! (5 Ηχητικά)


Μακριά από κομματικές εξαρτήσεις, και με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση των δημοτών, παραθέτουμε την συνέντευξη που παραχώρησε η υποψήφια δήμαρχος κ. Ρούλα Νάννου με τον συνδυασμό «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ»  στο Iντερνετικό ραδιόφωνο του Salamisol.gr και στην εκπομπή «Επαναστάτες του Καναπέ» με τον Πάρη και τον Φώτη.

Η συνέντευξη κατατμήθηκε σε πέντε (5) ηχητικά αποσπάσματα έτσι ώστε να δώσουν την ευκαιρία σε όσους δεν είχαν την δυνατότητα να την παρακολουθήσουν, να ακούσουν τις απαντήσεις στις επιμέρους ερωτήσεις που της έθεσαν οι οικοδεσπότες της εκπομπής.......


Με σκοπό την ευκολότερη παρακολούθηση των απαντήσεων των υποψηφίων διεκδικητών του δημαρχιακού αξιώματος, σε κάθε ηχητικό απόσπασμα, όπως πάντα, σας δίνουμε μια περίληψη των θεμάτων που περιλαμβάνει ξεχωριστά το κάθε ηχητικό απόσπασμα.

Έτσι:
Στο πρώτο (1) ηχητικό η κ. Νάννου περιγράφει τις θέσεις του συνδυασμού της αναφορικά με την κινητοποίηση του συνδυασμού Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α στο πρόβλημα των ναυπηγείων Σπανόπουλου.
Διάρκεια  14:11


Στο δεύτερο (2) ηχητικό αναφέρεται στο πρόγραμμα του συνδυασμού της, το πως δηλαδή οραματίζεται την διαχείριση των οικονομικών για την εξυγίανση του Δήμου, για τις «απ’ ευθείας αναθέσεις», την αδιαφάνεια στο δήμο, στο πρόβλημα με την ΕΥΔΑΠ, κλπ.
Διάρκεια 18:38


Στο τρίτο (3) ηχητικό περιγράφει με σαφήνεια τις θέσεις της αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκαν τα τοπικά blogs ενημέρωσης, την δικαίωμα στην ανωνυμία, στα απαράδεκτα σχόλια ανωνύμων σχολιαστών, την αναγκαιότητα της στήριξης τόσο των blogs, όσο και των τοπικών εφημερίδων, και την θέση της για συμμετοχή σε Debate μεταξύ των ηγετών των δημοτικών παρατάξεων, όλων όσων θα διεκδικήσουν τον δημαρχιακό τίτλο, πέρα των πέντε (5) που έχουν δηλώσει μέχρι σήμερα.
Στο απόσπασμα αυτό κάνει ιδιαίτερη αναφορά στους νέους σε ηλικία υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που εμπλουτίζουν τον συνδυασμό της κλπ.
Διάρκεια 24:17
 


Στο τέταρτο (4) ηχητικό απόσπασμα περιγράφει τις θέσεις της για τον εορτασμό των Σαλαμινείων, τον ιερό χώρο του τύμβου και του αρχαίου λιμένα, και κάνει αναφορά στην επικείμενη επίσκεψη σύσσωμης της αντιπολίτευσης στον υπουργείο Πολιτισμού.
Διάρκεια 12:01


Στο Τελευταίο (5) ηχητικό απόσπασμα καταθέτει το πρόγραμμά της, τους στόχους του συνδυασμού, για την αποκέντρωση των υπηρεσιών του δήμου, την αναθεώρηση του Γ.Π.Σ., την αξιοποίηση όλου του έμψυχου δυναμικού του τόπου χωρίς διακρίσεις κλπ.
Διάρκεια  14:51

....Καλή σας ακρόαση !!.


6 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΑΓΑΠΗΤΕ ,ΦΙΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ,ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.
ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑΚΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΗΧΗΤΙΚΩΝ 1,2,ΚΑΙ3
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΧΡΕΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ.

ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ said... Best Blogger Tips

@Ανώνυμος Φίλε ανώνυμε
Σ’ ευχαριστώ για την παρατήρηση σου. Τα ηχητικά 2&3 άλλαξαν ήδη θέση και σειρά.
Τα σχετικά ηχητικά των άλλων αρχηγών, όσα εξ αυτών είναι διαθέσιμα, μπορείς να τα ακούσεις μπαίνοντας στην σελίδα « ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ » που θα την βρεις στην αρχή της σελίδας του Blog πάνω δεξιά .

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΛΕΙΠΕΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΟΝΕΟΥ

ΛΕΙΠΕΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΩ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ said... Best Blogger Tips

@Ανώνυμος 8:54 Καλή σου μέρα.
Έχουμε ως αρχή να καταγράφουμε τις ραδιοφωνικές συνεντεύξεις μόνο των υποψηφίων δημάρχων Σαλαμίνας και κατ’ εξαίρεση και των κορυφαίων ή ηγετικών προσώπων των δημοτικών συνδυασμών εκείνων που απασχολούν έντονα και συγκυριακά την τοπική μας κοινωνία.
Άλλες φορές δυσκολίες ή και αδυναμίες πέρα από την θέληση μας όπως για παράδειγμα η πτώση της σύνδεσης στο ιντερνέτ κλπ δεν μας δίνουν την δυνατότητα να καταγράψουμε την ραδιοφωνική μετάδοση μιας συνέντευξης.
Για τους παραπάνω λόγους, ατυχώς οι συνεντεύξεις των παραπάνω δεν είναι διαθέσιμες.
Λυπάμαι ειλικρινά.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΜΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ.ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΕΓΙΝΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΡΟΥΛΑΣ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ said... Best Blogger Tips

@Ανώνυμος Φίλε μου,
σου υπόσχομαι θα προσπαθήσω να το βρώ και θα επανέλθω.