ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

16/03/2014

Από τα πρώτα... «δημοτικά μεταξωτά εσώρουχα» στα Γρεβενά έως τα site των εκατ. ευρώ......πάρτι σπατάλης σε Δημόσιο & ΟΤΑ !!

Μεταξωτά εσώρουχα αξίας 3.000 ευρώ, πορτρέτο του δημάρχου αξίας 4.500 ευρώ, κηδεία δημάρχου που κόστισε 37.000 ευρώ,  πάρτι δεκάδων χιλιάδων ευρώ, site που κόστισαν εκατομμύρια, λογαριασμός ΔΕΗ σε άδειο κτήριο ύψους 300.000 ευρώ.

Αυτά και άλλα πολλά που κάνουν κάθε λογικό άνθρωπο να τραβά τα μαλλιά του καταγράφουν στις εκθέσεις τους οι Επιθεωρητές Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης.

Όπως γράφει η καθημερινή, που παρουσιάζει κατά καιρούς εκθέσεις του ΣΕΕΔ, οι υποθέσεις αφορούν δήμους, ασφαλιστικά ταμεία και άλλους φορείς του Δημοσίου.....


Όπως είναι γνωστό, οι μεγαλύτερες σπατάλες έχουν γίνει για την κατασκευή ιστοσελίδων.
  • Του ΙΚΑ μας κόστισε μόλις 2,2 εκατ. ευρώ, ενώ της Βουλής τα μισά: 1,1 εκατ.!
  • Από την άλλη στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών ξέχασαν για ένα ολόκληρο καλοκαίρι τα φώτα ανοιχτά σε κτήριο που ήταν άδειο με αποτέλεσμα ο λογαριασμός της της ΔΕΗ να φτάσει τις 300.000 ευρώ! Η εξήγηση του Πανεπιστημίου ότι επρόκειτο για τα φώτα ασφαλείας δεν έπεισε ούτε το… ίδιο.
  •  
    Το πάρτι της σπατάλης στο Δημόσιο δεν σταματά μόνο εκεί.
  • Ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητων Απασχολούμενων κόστισε 33.500 ευρώ,
  • Η κηδεία του δημάρχου στη Γλυφάδα 37.000, 
  • Η ΔΕΥΑ Γρεβενών αγόρασε «τα πρώτα δημοτικά μεταξωτά εσώρουχα», όπως γράφει η εφημερίδας, με, μόλις,  3.000 ευρώ, 
  • Στον καποδιστριακό δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας έδιναν μπόνους 13.000  ευρώ σε καθένα από τους αριστούχους μαθητές της περιοχής!
  • Τέλος, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αγόρασαν κουβανέζικα πούρα αξίας  5.300 για να τα προσφέρουν στους επισκέπτες τους.

Εμείς πάντα πρωτοπόροι, και φωτεινά παραδείγματα προς μίμηση ....
Όχι που για τις εορταστικές εκδηλώσεις των «Σαλαμινείων», την «Γιορτή της Γάτας» και της Σαρδέλας, θα ξοδεύαμε τα ιερά χρήματα του δήμου μας, !! ευτυχώς που υπάρχουν πάντα οι ανώνυμοι..χορηγοί. !!


8 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΟΥΤΕ ΑΠΛΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ. ΟΥΤΕ ΠΟΥΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Anonymous said... Best Blogger Tips

Μόνο μαϊμού έργα, μαϊμού τιμολόγια, μαϊμού προμήθειες, μαϊμού όλα.
Βιομηχανία παράνομων βεβαιώσεων σε αλλοδαπούς, βιομηχανία παράνομων αποφάσεων, απ'ευθείας αναθέσεις, χάρισμα εκατομμυρίων σε Αγγέλου, ναυπηγεία, μηχανουργεία, ΔΕΣΦΑ, ΟΛΠ και το κακό συναπάντημα.
Μόνο για το καθάρισμα ενός γραφείου (του Κουτσιλαίου), δώσανε πέντε χιλιάδες ευρώ.. ΑΔΑ: Β4Ω8Ω1Ε-6ΥΙ

Ξαναψηφίστε τον, έχουνε μείνει κάτι υπόλοιπα..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ-Η ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,;ΣΤΟΝ ΕΛΕΚΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ; ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Η ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ .ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,,,,,,
ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΟ ΜΟΥ ΟΧΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ

Anonymous said... Best Blogger Tips

Τα πέντε χιλιάρικα για να καθαρίσει ο Κουτσιλαίος το γραφείο του μπορείς να τα διαβάσεις και να καμαρώσεις. Αν συμφωνείς πρέπει να είσαι πολύ τρόμπας ή πολύ λαδιάρης.
Παρακάτω.

Ο Τσαβαρής στην εισήγησή του στην οικονομική επιτροπή (205/2013, ΑΔΑ: ΒΛΠΠΩ1Ε-0ΕΒ) παραδέχεται ότ:

"Ο Δήμος Σαλαμίνας δεν έχει εισπράξει κατά το παρελθόν επιμέρους δημοτικά τέλη και φόρους σε βάρος της ΔΕΣΦΑ ΑΕ, πλην των τελών καθαριότητας. Ο Δήμος Σαλαμίνας δεν έχει εισπράξει τέλη χρήσης κοινόχρηστου χώρου εδάφους – υπεδάφους, τα οποία έχουν προσδιοριστεί δυνάμει της υπ’ αριθμ. 365/2012 αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου. Επιπλέον, δεν έχουν επιβληθεί και εισπραχθεί άλλα τέλη και φόροι, όπως είναι το τέλος διέλευσης και χρήσης όσον αφορά τους αγωγούς που διατηρεί η εν λόγω εταιρεία, καθώς επίσης και ο φόρος ηλεκτροδοτούμενων χώρων".
Αυτά είναι τα λόγια του ίδιου του Τσαβαρή.

Με βάση την απόφαση που επικαλείται (365/2012, ΑΔΑ:ΒΕΦ2Ω1Ε-5ΩΖ), η ΔΕΣΦΑ πρέπει να πληρώνει 9,1 εκατομμύρια το χρόνο (130.000 κ.μ. Χ 70 €/κ.μ.)

Έχεις να πεις τίποτα κύριε τσαβαροπαπαγάλε?
Διάβασε και μόνος σου το επίσημο κείμενο που είναι αναρτημένο στο διαύγεια.
Γνωρίζεις ανάγνωση?

Έχεις κάποιο σχόλιο?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Τ ΙΠΟΤΕΝΙΟ
Σ ΙΧΑΜΑ
Α ΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ
Β ΑΡΟΝΟΣ
Α ΡΠΑΧΤΕΙΣ
Ρ ΕΜΑΛΙ
Η ΤΑ
Σ ΟΥΡΧΕΤΕ

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ .ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
Ο ΕΝΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑ ΠΕΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΣΑΛΑΜΙΣ ΣΟΛ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΚΥΧΡΕΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ; ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΥΗΝ ΣΗΜΑΙΑ;

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΗ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΗ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΧΡΟΝΙΑ, ΜΗΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΙΑ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΤΑΜΑΡΙΟΥ,ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΝΤΑΜΑΡΙΖΗ (ΑΓΓΕΛΟΥ) ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ .ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΦΕΚ 68/8-03-2013 ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΙΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ .ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΗΛ. ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ .ΟΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΠΑΖΕΙ.