ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

02/06/2011

"« "Αθώα" τα ισπανικά αγγούρια »!"

Στον πόλεμο κατά της Ελλάδας κυκλοφόρησαν φήμες ότι τα μολυσμένα αγγουράκια με το βακτήριο Escherichia (E.coli) δεν είναι εισαγωγής Ισπανίας αλλά Ελληνικά.
Βεβιασμένη και άστοχη αποδείχθηκε τελικά η προειδοποίηση των γερμανικών αρχών για τα ισπανικά αγγούρια, oι παθογόνες ουσίες που βρέθηκαν
σε αυτά προφανώς δεν προκάλεσαν το κύμα των βακτηριακών λοιμώξεων.
Η Γερμανική Καγκελαρία μετά από επιτόπια αυτοψία διαπίστωσε ότι τα εν λόγω αγγούρια ούτε « αγγουράκια » ήταν αλλά ούτε και προελεύσεως Ισπανίας, επρόκειτο απλά για τα περίφημα «Αγγούρια Καλυβιώτικα», που εκτός από φαρμακερά είναι και στραβά.
Μετά από αυτή την απρόσμενη τροπή, κύκλοι προσκείμενοι στην Γερμανική αντιπολίτευση, δήλωσαν ότι τα όσα αναφέρονται στο σχήμα  το μέγεθος και την ποιότητα, είναι παντελώς αναλυθεί,  ότι αφού "έβαλαν κάτω" τα στοιχεία και τους αριθμούς διαπίστωσαν πράγματι ότι πρόκειται για προβοκάτσια της γερμανικής καγκελαρίας, η οποία εντέχνως πλην σαφώς προσπαθεί να επιβάλλει εδώ και μήνες τον μύθο ότι οι Έλληνες οι Ισπανοί και οι Πορτογάλοι είναι τάχα οι τεμπέληδες και οι απατεώνες της Ευρώπης.
Μπροστάρισα σ΄ αυτή την εκστρατεία ήταν η ίδια η Γερμανίδα Καγκελάριος, Ανγκελα Μέρκελ, συνεπικουρούμενη από την άλλη "Σιδηρά Κυρία" με τα φαρμακερά σχόλια, την πρώτη γυναίκα υπουργό Οικονομικών της Αυστρίας, την κα Μαρία Φέκτερ , την προερχόμενη από τη συντηρητική πτέρυγα του Λαϊκού Κόμματος. 

σ.σ. Η φωτογραφική απεικόνιση ΔΕΝ επιβεβαιώνει το μέγεθος του προβλήματος, ούτε αν το εικονιζόμενο πρόσωπο του εκτιμητή είναι της κας καγκελαρίου ή προϊόν φωτομοντάζ.


0 σχολια: