ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

09/06/2011

Ηλεκτρισμένο το κλίμα στο Πολιτικό Συμβούλιο

Νύχτες δίχως Όνομα, νύχτες χωρίς σκοπό
Χαμένοι από χέρι χαμένοι και οι δυό
Λόγια, λόγια, λόγια... Λόγια Ψεύτικα ... 
(01:19)

Η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ άρχισε χθες 8/6/2011 με σχετική καθυστέρηση στις 19:00, καθώς ο εκ των βασικών ομιλητών υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, κλήθηκε να συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη του Eurogroup που συγκάλεσε το απόγευμα ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
(Ο πρωθυπουργός και οι λοιποί μπορούν να περιμένουν !!!!)
Το αξιοσημείωτο στη ιστορία δεν είναι τι αποφασίστηκε, αν αποφασίστηκε κάτι, αλλά το επεισόδιο μεταξύ του Γ. Παναγιωτακόπουλου και του πρωθυπουργού με αφορμή το ζήτημα της εγκατάστασης επιτρόπων της τρόικας στα υπουργεία.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Τα Νέα, ο κ. Παναγιωτακόπουλος έθεσε θέμα ξένης επικυριαρχίας και μείωσης της εθνικής ανεξαρτησίας, που είχε σαν αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του Γ. Παπανδρέου, ο οποίος τού ζήτησε να ανακαλέσει.
« Είμαι ο πρωθυπουργός της χώρας και απαιτώ να ανακαλέσεις αμέσως αυτά που είπες και που με προσβάλουν » τόνισε και εξήγησε πως η όποια βοήθεια (!!!) έχει ζητηθεί είναι τεχνική, σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων και αφορά τη λειτουργία του κράτους. Ο κ. Παπανδρέου ζήτησε επανειλημμένα από τον κ. Παναγιωτακόπουλο να ανακαλέσει, κάτι που τελικά έγινε.
Ο πρωθυπουργός παραβρέθηκε από την αρχή στη συνεδρίαση και αποχώρησε τελευταίος, περί τις 03:30, από τα γραφεία της Ιπποκράτους, χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους που περίμεναν.
......!!!!!!


0 σχολια: