ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

16/06/2011

Μια εκδήλωση, χωρίς φανφάρες και καπέλωμα.

Αλήθεια πως τους ξέφυγε !!
Δευτέρα 6 Ιουνίου εκεί που η παραλία της Ψιλής Άμμου ήταν βουβή και ήρεμη δεκάδες μικρά παιδιά, χωρίς φανφάρες και ντουντούκες, αποφάσισαν να διδάξουν,

να δείξουν έμπρακτα την έννοια της αγάπη για το περιβάλλον.
Έκδηλη η σιωπηρή αγανάκτηση, χαστούκι στους υπεύθυνους.

Με σφικτές τις παλάμες(οι ανοιχτές είναι δικό μας ιδίωμα),  στηλίτευαν την αδυναμία εκείνων που αδυνατούν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους ή να εφαρμόσουν ένα συλλογικό πλαίσιο, που να τους οδηγεί με συνοπτικές διαδικασίες στον δρόμο της αλήθειας.
Συγκέντρωσαν ένα - ένα τα σκουπίδια μιας τυχαίας παραλίας για να μας διδάξουν το μάθημα της προσφορά προς στο περιβάλλον, αυτό που εμείς οι μεγάλοι αδιάφορα καταστρέφουμε.
Με τραγούδια και χαρούμενες φωνές καθάρισαν τον χώρο, χωρίς η όλη τους πράξη να θυμίζει λούνα-παρκ ούτε συνάθροιση "υπερευαίσθητων περιβαλλοντολόγων » ,χωρίς φωτογραφικό φακό που να αποθανατίζει αυτούς που χασκογελώντας καπελώνουν μονίμως κάθε κοινωνική η φιλανθρωπική εκδήλωση.
Πληροφορίες μας λένε ότι στις επόμενες εκστρατείες καθαρισμού των κατ επίφαση χορηγών τέτοιων εκδηλώσεων θα υπάρχουν και ψησταριές με γουρουνόπουλα οσονούπω αλλά και βραβεία με το κιλό για τις αναμεταξύ τους βραβεύσεις....
Και μετά … απορούμε !


0 σχολια: