ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

06/04/2013

«Ο εβραίος σαν φαλίρει τα παλιά τεφτέρια ανοίγει»! Ανεξόφλητο Περιβαλλοντικό Γραμμάτιο !!


Η ανακοίνωση για το Ανεξόφλητο Περιβαλλοντικό Γραμμάτιο μου θύμισε την γνωστή παροιμία«Ο Εβραίος σαν φαλίρει τα παλιά τεφτέρια ανοίγει»!
 
«His Master's Voice» !..
Και πώς να μην την θυμηθούμε όταν το «αντιπολιτευόμενο την αντιπολίτευση» γραφείο ενημέρωσης του δήμου ξαναφέρνει στη επιφάνεια παλιά ξινά σταφύλια προκειμένου να μετριάσει την απαξίωση που του επιφύλαξε ο ΕΟΤ και όχι μόνο !


Τι άλλο θα μπορούσε να σκεφθεί κανείς για ένα δήμο, που
από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν κάνει τίποτε άλλο από το να προπαγανδίζει την απέχθεια και την δυσφορία (για να μη πω το μίσος και την κακία) εις βάρος όλων όσων κατά την γνώμη τους είχαν την ατυχία ή ίσως και το έλλειμμα να διοικήσουν τον δήμο, και ομιλώ ασφαλώς, για τους πρώην δημάρχους και κοινοτάρχες των πρώην δήμων Σαλαμίνας και Αμπελακίων. !

Για ένα Γραφείο Ενημέρωσης που καθημερινά απαξιώνεται.

Για μια δημοτική παράταξη που έχει ήδη χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία.

Ένα γραφείο ενημέρωσης, που στην απέλπιδα προσπάθεια του να καλύψει την δική του ανικανότητα, κυκλοφορεί σκουριασμένες ειδήσεις, παλιά υλικά μέσα από μια οργιώδη αντικοινωνική μιντιακή προπαγάνδα.

Αυτό δεν είναι γραφείο ενημέρωσης, ..... ένας κακός εφιάλτης ένα κακέκτυπο γραφείο τύπου είναι!

Κι είναι στ’ αλήθεια φοβερό!!

Δεν βρέθηκε κάποιος να επιληφθεί των όποιων στοιχειωδών δεοντολογικών κανόνων ενημέρωσης;

Να εξηγήσει σε όλους αυτούς, που είτε εν γνώσει τους είτε εν αγνοία τους, αναμασούν και αναπαράγουν περσινά ξινά σταφύλια …

Δεν καταλαβαίνουν ότι τίποτε δεν επιτυγχάνουν πετώντας την μπάλα στη εξέδρα;

Και δεν αντιλαμβάνομαι επίσης τι νόημα έχει όλο αυτό το ενορχηστρωμένο αναμάσημα μια είδησης που έχει ήδη αναρτηθεί από τις 4 Φεβρουαρίου 2013 με τίτλο « Περιβαλλοντικά Πρόστιμα Ύψους 711.900 Ευρώ σε Δύο Δήμους και Εννέα Εταιρείες ».

Αυτή είναι η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση που μας επιφυλάσσουν;

Πιστεύουν στ’ αλήθεια πως μέσα από τα δελτία τύπου προς τα ανώνυμα και αυτόκλητα τιτλοφορούμενα τάχα μου « ενημερωτικά/ δημοσιογραφικά blogs» θα τύχουν της πολιτικής αναγέννησης, επειδή οι διαχειριστές τους, οι κατ επίφαση αυτοί δημοσιογραφικοί κύκλοι τους στηρίζουν ;

Το επίσημο site του δήμου γιατί το έχουν;

Δεν γνωρίζουν ότι όσοι «έχουν στεγνώσει την πένα τους και την δημοσιογραφική τους δεοντολογία » αλλότρια οφέλη επιδιώκουν και άλλους σκοπούς υπηρετούν ;»

Αισθάνομαι ντροπή σαν απλός δημότης Σαλαμίνας αλλά και ως επώνυμος blogger, γι’ αυτή την καθημερινή «πλύση εγκεφάλου» για όλα εκείνα τα έμμισθα «troll, τους υπηρέτες και υπερασπιστές », τα «γνωστά παπαγαλάκια της εξουσίας», που σχολιάζοντας αισχρολογώντας πάντα « ανώνυμα » ενσυνείδητα να παραπληροφορούν τους δημότες (!!).

Κι αισθάνομαι δυο φορές ντροπή όσο σκέφτομαι ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι οι οποίοι ενδίδουν στα όποια εξουσιαστικά όργανα, προκειμένου οι ίδιοι να έχουν τα όποια οφέλη αποκομίζουν!
Να υπακούουν τυφλά στη Φωνή του Κυρίου τους! «His Master's Voice», που λέγαμε παλιά!...

Τι άλλο να πει κανείς;
Ντροπή.
σ.σ. Τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν για τις παραβάσεις που αναφέρονται και το ύψος του προστίμου δημοσιοποιήθηκε από το ΥΠΕΚΑ από τις 31/1/2013


0 σχολια: