ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

24/09/2013

Δι@ύγεια... στο δήμο Σαλαμίνας ή Συσκότιση ;

Και αυτόν τον αχταρμά κάποιοι τον ονόμασαν υπεύθυνη ενημέρωση ! ! !
Υπό άλλες προϋποθέσεις όσα αναφέρονται στη συνέχεια της σελίδας 2 & 3 της απόφασης 308/2013 του δημοτικού συμβουλίου του ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ που αφορά την βράβευση του συνεργάτη του δημάρχου κ. Χ. ΜΑΡΙΔΑΚΗ . (βλ. Εδώ) ίσως και να προκαλούσε το ενδιαφέρον μας . . . 
Ίσως αν ήταν από κάποιο blog της πόλης να το κυκλοφορούσαμε σαν εκείνο το ανέκδοτο ….. ….«το άλλο με τον Τοτό, το ξέρεις;».
Πάντως το να διαβάζουμε στο κείμενο της απόφασης για την «μεταξύ τους βράβευση»  .....ένα αχταρμά αποφάσεων, δεν είναι και ότι το καλύτερο.
Είναι η απόδειξη ενός ανεύθυνου και ανύπαρκτου Τομέα ενημέρωσης του δήμου …. !!
Όταν μάλιστα το όλο θέμα λαμβάνει χώρα στο διαδίκτυο (στη Δι@ύγεια ), τότε  λυπάμαι, αλλά το γεγονός αυτό αγγίζει τα όρια της πρόκλησης.
Η επιπολαιότητα και ανευθυνότητα τους είναι απερίγραπτη, κι αυτή δεν είναι μόνο δική μας προσωπική άποψη, είναι η γενικότερη άποψη που επικρατεί για όλους αυτούς τους ανευθυνο-υπεύθυνους ενημέρωσης του δήμου.
Κύριε δήμαρχε,  
Είναι καιρός να αφήσετε τις καθημερινές περιπλανήσεις σας στους διαδρόμους του Πρωτοδικείου Πειραιά, και να ασχοληθείτε με τα του δήμου.
Επιτέλους !!!!!


0 σχολια: