ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

12/09/2015

Κα Ρούλα (Ισιδώρα) Νάννου Δήμαρχο Σαλαμίνας - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Κα Δήμαρχε,

Σας ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την επίλυση όλων εκείνων των μικροπροβλημάτων που άπτονται της αρμοδιότητας  και της εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών, ύδρευσης και καθαριότητας του Δήμου !!!.

Ιδιαίτερα σας ευχαριστώ γιατί με την παραπάνω εύρυθμη λειτουργία, αποδείξατε το συνεχές ενδιαφέρον σας τόσο για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας αλλά και την λύση των προβλημάτων της ευρύτερης κοινωνίας του Δήμου Σαλαμίνας!!!.

Η τιμή που μου κάνατε ν’ ασχοληθείτε ειδικότερα με τα μικροπροβλήματα που σας εξέθεσα κατά την διάρκεια της επίσκεψης μου στο γραφείο σας όπου τόσο καλόπιστα και τόσο εμπεριστατωμένα σα εξέθεσα, με συγκινεί ιδιαίτερα, πολύ δε περισσότερο, όχι τόσον, ομολογώ, για λογαριασμό της φτωχής – της ελάχιστης – ατομικής μου προσπάθειας, όσο για λογαριασμό εκείνων που επισκέπτονται τις ιδιόκτητες κατοικίες τους  για ένα Σαββατοκύριακο ή έστω για λίγες καλοκαιρινές ημέρες, και που αδιάλειπτα καταβάλλουν  δημοτικά τέλη για ολόκληρο το χρόνο.  

Οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου φαίνεται ότι δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει και η περιφέρεια του δήμου, και δεν θέλω να πιστέψω  ότι οι υπηρεσίες τους παρέχονται ανάλογα με τη διάθεση και την προσωπική πολιτική που ακολουθεί ο κάθε άσχετος.

Σε αυτές τις δύσκολα οικονομικά ημέρες με έντονο το κλίμα της αγανάκτησης εκ μέρους μας, η διοίκηση του δήμου θα έπρεπε να δίνει λύσεις και όχι να στέκεται απέναντι μας!

Γνωρίζεται το πρόβλημα, και όμως δεν δίνεται όμως λύση !

Ισχυρίζεστε ότι δεν υπάρχουν χρήματα, αλλά είναι πλέον φανερό ότι στον Δήμο μας υπάρχουν δημότες δύο ταχυτήτων.

Είναι φανερό ότι πρέπει να αλλάξει ριζικά η νοοτροπία των οι υπηρεσιών του Δήμου, αλλά και εσείς προσωπικά, θα πρέπει να σταθείτε αρωγός στα προβλήματα όλων των κατοίκων και όχι να παρακολουθείτε από μακριά ''κρυπτόμενη'' πάντα στο ότι δεν υπάρχουν χρήματα.

Έαν πράγματι  είστε ευχαριστημένη.... τότε δεν έχω παρα να σας ευχηθώ καλή συνέχεια, και τον ίδιο ζήλο, στην παροχή των πολύτιμων αυτών υπηρεσιών  !!!.

Με εκτίμηση
Admin/Ψιλή Άμμος
Αναστάσιος Θεοχάρης/Δημότης Σαλαμίνας


0 σχολια: