ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

16/01/2019

Ναι Ρε σεις …..σας βαρέθηκα.. Άι σιχτίρ στο φινάλε φινάλε !.

Τις απόψεις  αυτές τις απευθύνω  σε όλους τους Υποψήφιους δημάρχους, δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους καθώς και τους παρατρεχάμενους δορυφόρους τους που τρέχουν για τον σταυρό προτίμησης.


“Δυστυχώς Κύριοι υποψήφιοι, 
 Σας ταυτίζω με τις παλαιές νοοτροπίες δημόσιας διοίκησης, σας ταυτίζω με τις ιδιες αγκυλώσεις, νοοτροπίες και προσχώματα, με την αναντιστοιχία των λόγων και των έργων σας,
Δεν σας εμπιστεύομαι πλέον. 

Δυστυχώς, σημείο αναφοράς για τις μέχρι σήμερα προσφορές σας ως Δημοτική Αρχή που στο
πρόγραμμα σας ήθελαν το νησί μας να αποκτήσει έναν σύγχρονο και αποτελεσματικό Δήμο που θα στηρίζεται στην εξωστρέφεια και στην υγιή αντίληψη αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης, την παροχή υψηλού επιπέδου ανταποδοτικών και κοινωνικών υπηρεσιών και την ικανοποίηση του περί δικαίου αισθήματος, όχι μόνο δεν τα καταφέρατε, αλλά ακόμη και στο θέμα της απλής διαχείρισης των προβλημάτων του τόπου κριθήκατε ανεπαρκείς και πολλές φορές και επικίνδυνοι”.

Καταστήσατε τον Δήμο δυσκίνητο, δεν ακολουθήσατε την αρχή της ισονομίας.

Οι προεκλογικές αναφορές περί οικονομικής ανάταξης “ είχαν ένα πολύ ωραίο περιτύλιγμα” χωρίς όμως να αναπτύσσεται έργο τέτοιο “που θα έφερνε όφελος στον τόπο”. 

“Το ότι η γενική οικονομική κατάσταση είναι απογοητευτική σίγουρα δεν δίνει άλλοθι σε όσους από σας με τα λόγια χτίζετε ανώγια και κατώγια”. 

Ο τρόπος διοίκησής του δήμου με τις απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους στιγματίζουν την ηθική πλευρά σας, οι δε μεγαλεπήβολοι οραματισμοί σας για υγιή αντίληψη αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης, προσγειώνονται από την καθημερινότητα και στραπατσάρουν ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία σας”.

“Οι Εξαγγελίες σας πέφτουν στο κενό”, ο απλός Σαλαμίνιος κατάλαβε ότι ξεγελάστηκε”,  Δεν τον ενδιαφέρουν οι ηγεμόνες, οι ηγέτες οι ηγήτορες ούτε καν οι ηγετίσκοι… 


Έχει την απαίτηση για αποτέλεσμα, χωρίς περιστροφές και λόγια πολλά και περιττά”. 
Η συνταγή σας είναι ίδια κι απαράλλαχτη, πάνω κάτω οι ίδιες υποσχέσεις, η διαφορά στη φιλοσοφία του ενός υποψηφίου από του άλλου  δεν είναι ουσιώδης, ο ένας να οραματίζεται την επέκταση (λόγω εντοπιότητας) του Κέντρου Υγείας και ο άλλος να πρωτοτυπεί ….. υποσχόμενος την κατασκευή ελικοδρόμιου στην κορυφή του προφήτη Ηλία. 

Μας έχετε υποσχεθεί … μαρίνες ευρωπαϊκών προδιαγραφών, Δημοτικές  Αστυνομίες, Δημοτικές  Συγκοινωνίες,  ακόμα και Πολιτιστικές Πρωτεύουσες, για δρόμους και αποχετεύσεις, για νοικοκύρεμα στα οικονομικά του δήμου, για μειώσεις των δημοτικών τελών.... όλα φούμαρα και ανέξοδες προεκλογικές υποσχέσεις.

Κολλημένοι στην απαρχαιωμένη αλλά αλάνθαστη  συνταγή …του θα σας κάνουμε και γεφύρια, προσπαθείτε πάλι να μας ξεγελάσετε.

Και συ, ο καινούργιος, σε τι  λοιπόν διαφοροποιείσαι;
Πλαισιωμένος από μεταχειρισμένα άχρηστα υλικά και κατάλοιπα, είναι βέβαιο πως αν κερδίσεις την μάχη, θα επαναλάβεις το ίδιο τροπάρι, πώς τάχα παρέλαβες  καμένη γη, κι’ αφού περάσει η πενταετία σου, θα σ’ ακούσουμε και σένα να δηλώνεις ότι δεν σε άφησαν οι άλλοι να τα εφαρμόσεις ή τάχα πως δεν  πρόλαβες να  νοικοκυρέψεις τον Δήμο και να κάνεις πράξεις τα υπεσχημένα παρ όλο που είχες το  πλάνο,  Γνωστό το σενάριο και χιλιο-παιγμένο.

Λόγια , κούφια λόγια,  απώτερος σκοπός να στρογγυλοκαθίσετε για πέντε χρόνια  στις δημοτικές καρέκλες, και εμείς να μείνουμε με τα προβλήματά μας.

Η παρουσία σας εξαντλείται, από μεν τους συνταξιούχους στρατιωτικούς στην προσπάθειά τους να αυξήσουν την  σύνταξη τους,  και από τους πολιτικά άρρωστους και δοκιμασμένους που μαζί με τους παρατρεχάμενους τους στην ικανοποίηση τις ματαιοδοξίας τους και στο γλείψιμο του κόκαλου.

Ναι Ρε σεις …..σας βαρέθηκα, αλήθεια σας βαρέθηκα, δεν έχω την διάθεση ούτε να σας ακούω ούτε να σας βλέπω,
Άι σιχτίρ στο φινάλε φινάλε !. 


0 σχολια: