ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

18/01/2019

«Την κριτική μας για τα δημόσια πρόσωπα την κάνουμε πάντα δημόσια και επώνυμα, και οφείλουμε να την κάνουμε σε κάθε δεδομένη αιτία και αφορμή »

Με την κριτική μας, δεν προστατεύουμε μόνο την ελευθερία έκφρασης, αλλά και τον εαυτό μας από την συνήθη και απαράδεκτη αντίδραση και κακόπιστη κριτική ενός πολιτικού κατεστημένου, που δεν βλέπει πολυδιάστατα ως οφείλει, αλλά πάντα κοντόφθαλμα, περιορισμένα και πάντα εχθρικά. 

Ενώ η μεγαλύτερη μερίδα των δημοτών αντικρούει με επιχειρήματα τα τεκταινόμενα, εκείνοι προφασίζονται ότι τους αδικούν από καθαρά αντιπολιτευτικούς λόγους, πιστεύοντας ότι παραμένουν θύματα ενός « αχάριστου δημότη ».

Μας απαντούν πάντα επιλεκτικά, με κείμενα ή σχόλια που η δομή και
το ύφος τους δίνουν ξεκάθαρα την εικόνα ότι γράφτηκαν από τους εκλεκτούς τους θεόπνευστους, τους παντογνώστες.

Με ύφος δημόσιου κατήγορου, μας απαξιώνουν, όχι για την ουσία και την πραγματικότητα αλλά με οτιδήποτε θεωρούν ότι θα προστατεύσουν τα δικά τους πιστεύω, του δικού τους image και prestige

Στά προβλήματά μας, απαντούν άλλοτε με το ύφος χιλίων καρδιναλίων, άλλοτε ανώνυμα χωρίς να αναφέρονται στην ουσία, κι' άλλοτε με ένα σχόλιο από κάποιον που πιστεύει ότι τάχα έχει το αλάθητο, του ανθρώπου που με το έτσι θέλω μπορεί να μας επιβάλει την δική του θέση.

Να προσπερνούν τάχα αγέρωχοι τον ατίθασο blogger, που τόλμησε να τους ασκήσει κριτική, ( ενώ τον διαβάζουν ανελλιπώς), να μην του απαντούν ή να του απαντούν ανώνυμα και περιφρονητικά. 

Η πραγματικότητα όμως έχει άλλη γραφή έχει άλλη εικόνα και άλλο τρόπο έκφρασης, έχει άλλο τόπο συζήτησης.


« Γι' αυτό αν αποφασίσουν  ν’ αποκωδικοποιήσουν την αντίδραση της κοινωνίας ίσως εμπεδώσουν... τι σημαίνει η αποστροφή μας στο προσωπό τους !!


0 σχολια: