ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

22/01/2019

Για την Συμφωνία των Πρεσπών - Όπλο της αντιπολίτευσης... να παραιτηθεί σύσσωμη !

Είναι προφανές ότι για την κατάντια του πολιτικού συστήματος την ευθύνη έχει ο...ίδιος που χρησιμοποίησε ξετσίπωτα τον ίδιο τον λαό, με το δημοψήφισμα του 2015, για να εξασφαλίσει την καρεκλίτσα του και μπόλικα υλικά προνόμια στους παροικούντες. 

Είναι επίσης ολοφάνερο ότι η ιστορία θα τον καταγράψει, αλλά όχι με τα πορφυρά γράμματα που θέλει να πιστεύει, αλλά με μελανά που κινδυνεύουν να γίνουν και μελανότερα, μιας και η δυσωδία που υψώνεται δεν έχει μέτρο σύγκρισης.

Για τον λόγο αυτό θεωρώ πως ο καθένας πρέπει να πάρει θέση, κι εγώ παίρνω την δική μου ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, κατηγορηματικά, ξάστερα και χωρίς αστερίσκους.


Ως πολίτης αυτής της χώρας κάνω έκκληση στην αντιπολίτευση να κάνει πράξη το μόνο όπλο που της μένει: να παραιτηθεί σύσσωμη από τις διεργασίες στη Βουλή, ώστε να λείψει ο νόμιμος αριθμός βουλευτών (ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ pdf - Τμήμα Γ'-Βουλή, Κεφάλαιο Πρώτο, Άρθρο 51,1 - Ανάδειξη και συγκρότηση της Βουλής[..δεν μπορεί να είναι μικρότερος των 200 βουλευτών]), έτσι ώστε να αναγκαστούν να πάνε σε εκλογές.


0 σχολια: