ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

09/09/2011

11η Σεπτεμβρίου 2001-Η ημέρα που άλλαξε τον κόσμο (Video)

Για εκατομμύρια ανθρώπους της εποχής μας, το σημαντικότερο πολιτικό γεγονός που έζησαν ήταν η καταστροφή των Δίδυμων Πύργων στο Οικονομικό Κέντρο της Αμερικής, το Σεπτέμβριο του 2001. Αναμφισβήτητα, ήταν η μέρα που άλλαξε τον κόσμο. Κανένα άλλο συμβάν από τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο και μετά δεν σημάδεψε τόσο την ιστορία.
Τι άλλαξε όμως τα τελευταία 10 χρόνια

μετά την 11η Σεπτεμβρίου του 2001; 
Μοιάζει σαν μην έχει αλλάξει τίποτα, οι ΗΠΑ θεωρούνται υπεύθυνες για όλα τα δεινά αυτού του κόσμου.
Δέκα χρόνια μετά την χειρότερη τρομοκρατική ενέργεια στην ιστορία κυκλοφορούν βιβλία που επιχειρούν να αποδείξουν επιστημονικά ότι η 11η Σεπτεμβρίου δεν ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΗΜΕΡΑ που άλλαξε τον κόσμο.
Τέτοιες προσπάθειες να υποβιβαστεί μια ασύλληπτη για τα ανθρώπινα μέτρα και σταθμά τραγωδία σε ένα κοινό ιστορικό συμβάν είναι ενδεχομένως από ψυχολογική άποψη κατανοητές, πολιτικά όμως είναι λανθασμένες και ηθικά απαράδεκτες.
Και αυτό επειδή η 11η Σεπτεμβρίου του 2001 άλλαξε τον κόσμο όπως καμία άλλη μέρα των τελευταίων δεκαετιών. Υπάρχει ένα Πριν και ένα Μετά. Η ημερομηνία αυτή αποτελεί τομή, που ανέτρεψε αντιλήψεις, πιστεύω, τρόπους σκέψης, πολιτικές θεωρίες και εκτιμήσεις, ενώ πολλά από τα κενά που δημιουργήθηκαν δεν έχουν μέχρι σήμερα αναπληρωθεί.
Η δήλωση του Τζορτζ Μπους του νεότερου, που σίγουρα δεν ανήκει στους καλύτερους προέδρους των ΗΠΑ, δυο μέρες μετά τις επιθέσεις ότι «Θα υπερασπιστούμε την ελευθερία και ό, τι είναι σωστό και δίκαιο», έχει πλέον περάσει στην αφάνεια συγκρινόμενη με τη δικαιολογημένη κατά τα άλλα αγανάκτηση για το Γκουαντάναμο, το Αμπου Γκράιμπ και τους χιλιάδες νεκρούς που άφησε πίσω του ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας.

Η τρομοκρατία αντίθετα δεν θα πρέπει ποτέ να γίνει αποδεκτή όποια μορφή κι αν έχει,
«Ούτε και ως μια άλλη έκφραση της βίας», όπως ερμηνεύεται κάποιες φορές λανθασμένα από ανθρώπους με αμφίβολη κατανόηση. 

Τα γεγονότα όμως της 11ης Σεπτεμβρίου « Της ημέρας που άλλαξε τον κόσμο», ερμηνεύονται  από τους ίδιους τους Αμερικανούς επιστήμονες και εντελώς διαφορετικά, ερμηνείες  μέσα από μια άλλη οπτική γωνία, πίσω απ΄την σκοτεινή πλευρά του Φεγγαριού, Αξιολογούν, διερευνούν, μελετούν και δίνουν τις παρακάτω δικές τους ερμηνείες.
  • Στις 09/11/2001 δυο αεροπλάνα χτύπησαν τους "Δίδυμους Πύργους" των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής οι οποίοι μετά από λίγο κατέρρευσαν.  
  • Άλλο ένα αεροπλάνο έπεσε στο πεντάγωνο και 
  • άλλο ένα στην Πενσιλβανία. 
Πολλά τα ερωτηματικά, ίσως αυτό το μικρο ντοκιμαντέρ (σε 4 Μέρη Video) να σας προβληματίσουν, ή ακόμα να σας λύσουν μερικές από τις απορίες που ίσως θα έχετε.
Ίσως να είναι αυτή η Αλήθεια Που Δεν Θα Μάθουμε Ποτέ !
ΜΕΡΟΣ 1ον                                    ΜΕΡΟΣ 2ον
 
ΜΕΡΟΣ 3ον                                    ΜΕΡΟΣ 4ον



3 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Θα προσθέσω και την θεωρία των «4.000 Εβραίων»
Μεταδόθηκε αρχικά από αραβικό δορυφορικό δίκτυο και έλεγε πως 4.000 Εβραίοι δεν παρουσιάστηκαν στην εργασία τους στη περιοχή των δίδυμων πύργων τη μοιραία μέρα. Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία συνωμοσίας η Μοσάντ, η οποία γνώριζε για την επικείμενη επίθεση, επικοινώνησε με έναν προς ένα τους αμερικανοεβραίους που εργάζονταν στους Δίδυμους Πύργους και ζήτησε να μην πάνε στην εργασία τους.
Ίσως κανένα άλλο γεγονός στην παγκόσμια σύγχρονη ιστορία να μην έχει δημιουργήσει τόσες πολλές θεωρίες συνωμοσίας όσο το χτύπημα των Δίδυμων Πύργων και του Πενταγώνου.

ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ said... Best Blogger Tips

Εικόνες που ίσως να θυμάστε ή που ίσως να έχετε ξεχάσει ή δεν έχετε γνωρίσει ποτέ.
Επιμέλεια για την επέτειο της 9 / 11, από το LIFE ΕΔΩ (http://www.life.com/gallery/62071/911-photos-of-911-gallery-1#index/0).
911 φωτογραφίες από το 9 / 11.

lampropoulos than. said... Best Blogger Tips

Αν βαλουμε ολα τα γεγονοτα σε σειρα φαινεται οτι υπαρχει μια καλοστημενη συνομωσια οχι βεβαια απο τον απλο λαο που ειναι θεατηs των εξελιξεων .
Οι διδυμοι πυργοι ηταν η αρχη τηs παγκοσμιαs υποδουλοσηs του ανθρωπινου γενουs ...