ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

19/09/2011

Νέα προειδοποίηση Σόιμπλε προς την Αθήνα

Να λάβει σοβαρά υπόψη τις προειδοποιήσεις των Ευρωπαίων που αφορούν στην καταβολή της επόμενης δόσης του δανείου καλεί την Αθήνα ο γερμανός υπ. Οικονομικών κ. Σόιμπλε.
Σε σημερινή του συνέντευξη προς την κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Bild ο κ. Σόιμπλε τονίζει, ότι "κανείς δεν θα πρέπει να έχει αυταπάτες,
Χωρίς τη θετική αξιολόγηση της τρόικας, δεν μπορεί να εκταμιευθεί η επόμενη δόση". 

"Οι Έλληνες, λέει ο κ. Σόιμπλε στη συνέχεια, "θα πρέπει να παρουσιάσουν αριθμούς, οι οποίοι θα επιβεβαιώνουν ότι είναι εντός προγράμματος. (…) 

« Η Ελλάδα αποφάσισε τώρα έναν νέο φόρο, ο οποίος ως ειδική εισφορά θα επιβληθεί από αυτό το χρόνο σε όλους τους κατόχους ακινήτων. Θα δούμε εάν θα λειτουργήσει ! ».
Απαντώντας σε ερώτηση για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, ο γερμανός υπουργός απαντά ότι "η συμμετοχή σε μια νομισματική ένωση είναι μια ευκαιρία αλλά και ένα μεγάλο βάρος. Τα μέτρα προσαρμογής είναι πολύ σκληρά. Οι Έλληνες θα πρέπει να γνωρίζουν εάν θέλουν να σηκώσουν αυτό το βάρος στις πλάτες τους".
Με κάτι τέτοια θα μας βομβαρδίζουν τα φερέφωνά τους….. και μέχρι οι αχυράνθρωποι τους να ψηφίσουν τα νέα μέτρα θα μας τρελάνουν, και τι δεν θα μας πουν, θα μας κόψουνε τον βήχα τον ….. αέρα, τον μισθό, την σύνταξη.
Οι τούρκοι θα περιπολούν έξω από το Φάληρο, θα μας πάρουν την ΑΟΖ, τη υφαλοκρηπίδα, τα β..κιά μας όλα, δεν θα έχουμε βενζίνη να πάμε εκδρομή, δεν θα εισάγουμε γερμανικά τρόφιμα στο Lidl, και του πουλιού το γάλα στον Μαρινόπουλο δεν θα μπορούμε να το φέρουμε από το Παρίσι, ούτε Estee Lauder... τίποτα, τέτοιο κακό θα πάθουμε.
Όμως για όλα αυτά, η απάντηση μου πρέπει να είναι και θα είναι ΜΙΑ ….γενική αποχή, δεν θα πληρώσω τίποτα κι ας μου κόψουν το φως, δεν θα πάω σε πορεία, σε καμιά πλατεία, σε καμιά πολιτική συγκέντρωση, αλλά … σιωπηρά θα απέχω, θα απέχω από κάθε δραστηριότητα που άμεσα ή έμεσα θα τους είναι ωφέλιμη, δεν θα πάω πουθενά, θα καθίσω σπίτι μου, ούτε για καφέ ούτε για ουζάκι, γενική αποχή, δεν θα δόσω ούτε ένα ευρώ σε ΦΠΑ…..θα τους διαγράψω, θά πάψω να τους είμαι δεδομένος.
Κι αν βρεθούνε κι άλλοι παλαβοί σαν και μένα … 
αυτό θα τους πονέσει, γιατί αυτό που θα γίνει ..είναι αυτό (βλ δίπλα),  κι αυτό φοβούνται, και το φοβούνται όπως ο διάολος το λιβάνι…..
και οι ΜΕΣΑ και οι ΕΞΩ.
Να μου το θυμηθείτε ..


1 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Φίλε Admin διαφωνώ σφόδρα με την προτασή σου γιά αποχή.
Τους ενεργούς πολίτες και ΛΑΟΥΣ φοβούνται οι "επικυρίαρχοι" και να είσαι σίγουρος ότι αυτό που επιδιώκουν είναι μας μας κάνουν ΟΛΟΥΣ, μα όλους παθητικούς.
Μη πέφτεις στη παγίδα τους.
ΧΑΣΑΝ