ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

18/01/2012

Δημοτικό Συμβούλιο – Θέμα Περί ανέμων και υδάτων

Με την διαπίστωση ότι , « Mε τίποτε δεν λησμονούν τις παλιές κακές τους συνήθειες και τίποτε δεν διδάσκονται από τις νέες πραγματικότητες » , ΔΕΝ θα σχολιάσουμε  τα τεκταινόμενα στο δήμο μας και την εν γένει συμπεριφορά των πρώην αλλά και του σημερινού ΔΗΜΑΡΧΩΝ.


Μόνο που αυτή η διαπίστωση δεν ταιριάζει δυστυχώς μόνο στους δημοτικούς μας άρχοντες, τους παρατρεχάμενους αλλά και σε πολλούς άλλους, όπως για παράδειγμα τους δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι υποτίθεται πως αυτές τις δύσκολες και κρίσιμες ώρες θα έπρεπε να βλέπουν την αλήθεια κατάματα, να αξιολογούν ψύχραιμα την κατάσταση και να προτείνουν λύσεις για να διορθώνουν οτιδήποτε μπορεί να βελτιωθεί.
Μάταια... όμως,
Για τη δική τους επιβίωση πλακώνονται και το μόνο που τους νοιάζει είναι πως αυτοί θα βρουν χώρο και χρόνο για την επόμενη μέρα. 
Κουραστικό και ανώφελο να περιμένεις κάτι διαφορετικό.
Μετά από κάθε κύμα αλληλοκατηγορίας και προσπάθειας να πλήξει ο ένας τον άλλον, ακολουθεί το κύμα λασπολογίας και το γνώριμο κύμα κακοφωνίας των κατ επάγγελμα ανώνυμων σχολιαστών.
Αυτό το θέατρο του παραλόγου που στήνεται για το ποιος φταίει... λιγότερο, με έπαθλο, κατά την άποψη τους, την αποδοχή των πολιτών οι οποίοι θα πρέπει να τους πουν «Μπράβο !! εσείς ήσασταν οί λιγότεροι... κακοί», το αποτέλεσμα δεν είναι τίποτε περισσότερο από .....
ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ .


0 σχολια: