ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

30/01/2012

Ποιος θέλει «επίτροπο» ή «εντεταλμένο» στην Αθήνα;

Και Τώρα τι; 
Σιγά μη στάξει  η ουρά του γαιδάρου ??
Για ποιες αντιδράσεις μας μιλάνε;
Στην Ελλάδα  από το 1821 μερί σήμερα Γερμανοί  με βασιλιάδες και Έλληνες πολιτικούς σπουδαγμένους στην Γερμανία δεν μας  κυβερνούν; αυτοί δεν μας έφεραν σ’ αυτή την κατάσταση;
Ας μην κάνουν λοιπόν τους νταήδες γιατί μετά από τέτοια καλοπέραση,
αυτοί είναι που δεν θέλουν να χάσουν την βολή τους, τα γλέντια τους, τις σπιταρόνες, την περιουσία τους, την ζωή τους ή τους δικούς τους.
Δεν είναι καλύτερα να σκέφτονται περισσότερο, να κάνουν περισσότερα και να σταματήσουν τα παχιά λόγια και τα κοκοριλίκια;
Φτάνει πια γιατί αυτοί είναι οι πρώτοι που φυγομαχούν που προδίδουν και καταπατούν συμφωνίες. Αυτοί είναι κυρίως οι βολεμένοι που προωθούν τόσα χρόνια τους χουβαρντάδες πολιτικούς που οι γονείς τους προέβλεπαν ότι θα καταστρέψουν την χώρα.
Φτάνει πια, εσείς δεν ξέρατε τι κάνατε και τώρα δεν ξέρετε τι λέτε.
To Σχέδιο πλήρους εκχώρησης της ελληνικής δημοσιονομικής κυριαρχίας σε ευρωπαίο Επίτροπο, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, εξυφαίνεται από την γερμανική κυβέρνηση.
Ο προτεινόμενος Επίτροπος -πάντα κατά τον γερμανικό σχεδιασμό- θα είναι το απόλυτο αφεντικό σε φορολογικά θέματα και θα ελέγχει την στρόφιγγα των δαπανών με απώτερο σκοπό να εγγυηθεί την «χρηστή» διαχείριση της νέας δανειακής σύμβασης των 130 δισ. για τη σύναψη της οποίας η αυξημένη εποπτεία φαίνεται να αποτελεί όλο και πιο πιεστική προϋπόθεση.
Στο άρθρο 2 της εισήγησης για τον διορισμό Επιτρόπου, η πατρότητα της οποίας χρεώνεται στη Γερμανία,  η αναφορά είναι τόσο ξεκάθαρη  που δεν αφήνει αμφιβολία , διαβάστε για την « Μεταφορά Εθνικής Δημοσιονομικής ΚυριαρχίαςTransfer of national budgetary sovereignty)», ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΦΩΤΙΑ .
O «εντεταλμένος» θα επιτηρεί όλες τις μεγάλες δαπάνες στην Ελλάδα και ταυτόχρονα θα έχει την αρμοδιότητα να θέτει βέτο στις δημοσιονομικές αποφάσεις, εφόσον δεν συνάδουν με τους στόχους των διεθνών δανειστών. 
Η Ελλάδα θα πρέπει να δεχτεί για ορισμένο χρονικό διάστημα την εκχώρηση της εθνικής της κυριαρχίας στην ΕΕ και να δεσμευτεί επίσης νομικά ότι θα διαθέτει τα έσοδα πρωτίστως και κυρίως για την εξόφληση του χρέους της.

Αιτία για την πρόταση να εκχωρήσει η Ελλάδα τον έλεγχο των δημοσιονομικών της είναι τόσο η πρόσφατη προφορική ενημέρωση της Τρόικα στους υπουργούς Oικονομικών της ευρωζώνης για την “ανεπαρκή” πορεία των μεταρρυθμίσεων στην χώρα, όσο και η αίσθηση που επικρατεί στις Βρυξέλλες, ότι συνεχώς οι εταίροι διατυπώνουν “παράπονα” έναντι της Αθήνας.

Αυτό δεν είναι Θέατρο σκιών,  το  Mappet show  είναι !!


0 σχολια: