ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

12/02/2012

Αύξηση για έξοδα παράστασης στις αμοιβές του Προέδρου και Αντιπροέδρου του Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας !!

Την ώρα που ο κόσμος πεινάει, την ώρα που περικόπτονται μισθοί και συντάξεις, επιδόματα ανεργίας και απορίας, την ώρα που ο λαός πληρώνει με φασιστικές πρακτικές ληστρικά-χαράτσια, οι αμοιβές των αιρετών μας αρχόντων, τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Περιφέρειες και δήμοι) όπως προβλέπονται από τον «Καλλικράτη», χωρίς να είναι εξωπραγματικές ή προκλητικές είναι τουλάχιστον αξιοζήλευτες και επιθυμητές από τους περισσότερους πολίτες.
 !!


Όπως ειδικότερα προκύπτει από το παρακάτω έγγραφο, που φέρει την υπογραφή του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας (Δ.Λ.Τ.Σ) κ. Γ. Κουτσιλαίου,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Λ.Τ.Σ. ( οι ίδιοι που έχουν και το μαχαίρι μα  και το καρβέλι φυσικά) προτείνει ξεδιάντροπα, τόσο για τον πρόεδρο όσο και για τον αντιπρόεδρο του, την αύξηση της αποζημίωσης που δικαιούνται για έξοδα παράστασης.
Η συνολική αμοιβή  που αναλογεί για τον πρόεδρο είναι 738 Ευρώ περίπου και όχι 1000 όπως ανερυθρίαστα προτείνουν (βλ. διπλανή εικόνα  -->).
Η κατάπτυστη αυτή πρόταση, θα συζητηθεί τις πρώτες  μεταμεσονύχτιες ώρες στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις 14 Φεβρουαρίου 2012 ημέρα ΤΡΙΤΗ, ως το 7ο  θέμα ημερήσιας διάταξης, αφού πρώτα θα έχουν εισαχθεί μερικά εκτός  ημερησίας διατάξεως θέματα και αφού σύσσωμη  η αντιπολίτευσης θα έχει αποχωρήσει, ως συνήθως γίνεται, τάχα κατάκοπη, κι αφού με την παρουσία τους κατά την έναρξη ή και ενδιάμεσα  της συνεδρίασης θα έχουν κατοχυρώσει το δικαίωμα καταβολής της προβλεπόμενης αμοιβής τους για την εκεί παρουσία τους.
Και με τον πηχυαίο τίτλο αναφοράς,  «... μετά από διαλογική συζήτηση το Διοικητικό Συμβούλιο ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ κλπ κλπ.» θα νομιμοποιήσουν την απληστία τους.
Κοντόφθαλμα πιστεύουν ότι με την σιωπή τους  Όλα θα τα έχουμε ξεχάσει μέχρι τις επόμενες εκλογές.
Εμείς πάντως τους ενημερώνουμε ότι έχουμε μνήμη ελέφαντα.


0 σχολια: