ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

25/02/2012

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ … ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ !!

Γιώργος Κουτσιλαίος - Βενετσάνος Γιάννης
Δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο  η ομόφωνη απόφαση με αριθμό 37/2012 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαλαμίνας, βλ. (Δι@ύγεια  ΕΔΩ) σύμφωνα με την οποία, δέχτηκε την πρόταση του Δ/κού Σ/λίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας (Δ.Λ.Τ.Σ) για αναπροσαρμογή προς τα πάνω (αύξηση) για τα έξοδα παράστασης του προέδρου και του αντιπροέδρου του Λιμενικού Ταμείου
Σαλαμίνας, στα 1.000 και 400 ΕΥΡΩ τον μήνα αντίστοιχα.

Έγκαιρα είχαμε εκφράσει με  την ανάρτηση μας «Αύξηση για έξοδα παράστασης στις αμοιβές  του Προέδρου και Αντιπροέδρου του Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας !!» την άποψη (βλ. ΕΔΩ)  ότι εν μέσω κρίσης ... τέτοιες προτάσεις και αποφάσεις εκ μέρους των δημοτικών εκπροσώπων προσδίδουν έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας, προκλητική αναλγησία θα έλεγα,  όταν οι ίδιοι οι δημοτικοί μας άρχοντες μας παρουσιάζουν ένα Δήμο μπαταχτσή και υπερχρεωμένο.
Πολύ δε περισσότερο προκαλούν όταν οι μισθοί των απλών εργαζομένων και των συνταξιούχων όχι μόνο παραμένουν  στάσιμοι αλλά κατά βάση μειώνονται.


Δεν προκαλεί την αποστροφή και το δημόσιο αίσθημα ΜΟΝΟ η συμπεριφορά της συμπολίτευσης με τέτοιου είδους αποφάσεις, κύρια αγανακτούμε με την  μονίμως απουσιάζουσα αντιπολίτευση.

Απόντα μέλη
  1. Αθ.Μακρής,
  2. Α. Μεαγκωφ-Καραγιαννη, 
  3. Γ. Αντωνίου,
  4. Β. Αλαίσκας, 
  5. Γ. Γκαβογιάννη,
  6. Α. Καλογιάννης, 
  7. Ομ. Παπασάββας, 
  8. Κ. Παπαμιχαήλ-Διγενάκη και 
  9. Σ. Σοφράς 


0 σχολια: