ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

23/02/2012

Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ .... ΠΟΙΟΣ ΤΑΧΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ?

Ποιος είναι τέλος πάντων; 
Με ποια δύναμη εμφανίζεται ως ο εκφραστής  της  εξουσίας και κατακεραυνώνει τους πάντες και τα πάντα  συνεχώς;
Πρόκειται για παντογνώστη, επιστήμονα, εισαγγελέα, εκτιμητή, επιτιμητή, ψυχολόγο, ψυχαναλυτή ψυχοανατόμο;
Τι στην ευχή είναι;

Μπορεί να έχει τόσο άνετα ένα τόσο αυστηρό λόγο επί παντός επιστητού;
Μήπως  αυτά, που κατηγορεί είναι εσωτερικές του προβολές;



Αυτές οι σκέψεις με τριβελίζουν κάθε φορά που τον διαβάζω ως ανώνυμο σχολιαστή, περιπλανώμενο από  blog σε  blog, όπου με  απαράδεκτους χαρακτηρισμούς  κατακεραυνώνει τους πάντες.


Επιτρέπονται τέτοιες εκφράσεις και μάλιστα τόσο άστοχες από ένα παντογνώστη σαν και του λόγου του ;
Είναι αυτό ήθος πολιτικού ανδρός είναι αυτό  ύφος σοβαρού ανθρώπου;
Γιατί, αλήθεια τόση σκληρότητα σε κάθε τι αντίθετο με τις δικές τους θέσεις;
Μήπως  εσκεμμένα προκαλεί και μεροληπτεί εμπαθώς για να καλύψει εν  γνώσει του, την ανεπάρκεια του; 


Μήπως η ανωνυμία τον οδηγεί σε υπερβολές;
Έχει τεκμήρια και βεβαιώσεις γι αυτά που εύκολα και ανώνυμα σχολιάζει, πίσω από το πληκτρολόγιο- πυροβολείο του;
Λίγη αιδώς δεν θα έβλαπτε, μπορεί κάποιος να έχει την όποια  διαφορετική γνώμη, και αυτό είναι δείγμα δημοκρατίας και αναφαίρετο δικαίωμά του, αλλά δεν μπορεί να βρίζει τόσο εύκολα και τόσο βαριά.


Τελικά  μήπως ο ανώνυμος παντογνώστης σχολιαστής έχει μεγάλη ιδέα, για τον εαυτό του;
Θεωρεί ότι μπορεί να νουθετεί, να διορθώνει, να αποδοκιμάζει και να κατευθύνει τους απλούς αλλά ελεύθερα σκεπτόμενους δημότες;
 

 Ακόμη και αν κάποιος  έχει τις όποιες  αντιρρήσεις, δεν επιτρέπεται  να χρησιμοποιεί πεζοδρομιακή γλώσσα  με τόση μοχθηρία και  απαξίωση;
Μία πολυμελή κοινότητα με αντίθετες απόψεις δεν τη ρίχνουμε στη θάλασσα, για να ικανοποιήσουμε προσωπικές ιδέες και σχέδια.
Αγαπητέ ανώνυμε, είτε εμφανίζεσαι ως επώνυμος με τον τίτλο «Ενεργοί  Δημότες  Σαλαμίνας» είτε ως  «ανώνυμος» , οφείλετε να ξανασκεφτείτε τις συμπεριφορές και τα λεγόμενα σας, διότι ....  έτσι ΔΕΝ σπάει η «σιωπή» των ταγών... της εξουσίας».

Εμείς δεν δημοσιεύσαμε,  όπως μας ζητήσατε,  τα σχόλια της ανώνυμης επιστολή σας που αναφέρονταν στην συνέντευξη της κ. Ρούλας Νάννου  όχι μόνο για λόγους αρχής αλλά και για το αήθες ύφος και περιεχόμενο της, εξ άλλου μπορούσατε  ευκόλως  να δημοσιοποιήσετε τις απόψεις σας  ως σχόλιο στην ιστοσελίδας του φίλου δημοσιογράφου Μ. Βασιλείου « Γνώμη της Σαλαμίνας » εκεί και που αναρτήθηκε και η εν λόγω συνέντευξη, και Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ, με αφορμή την κατά καιρούς αντίθεση μας στις δημοτικές θέσεις της συγκεκριμένης Κυρίας Υποψηφίας δημάρχου, να γίνει ο ιστοχώρος μας αντικείμενο εκμετάλλευσης,  .


6 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

εννοείτε κάτι για το esalamina για και τον διαχειριστή του;

ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ said... Best Blogger Tips

Αγαπητέ μου φίλε έλαβα το e-mail από " Energoi dimotes tis Salaminas" δεν γνωρίζω ούτε ποιός είναι ούτε είχα ποτε μου επαφή μαζί του.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Σας έστειλα email με το ID μου προκειμένου να κάνετε σύγκριση,μπορείτε να μου εξηγήσετε τι συμβαίνει γιατί σχεδον με φωτογραφίζετε η κάνω λάθος

ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ said... Best Blogger Tips

Αγαπητέ φίλε
Σου επαναλαμβάνω η ανάρτηση μου αφορά σε e-mail που μου στάλθηκε από τους Energoi dimotes tis Salaminas με e-mail , και ουδεμία σχέση έχει με τον δικό σας ιστότοπο.
Αν η εικόνα της ανάρτησης που προσομοιάζει με τo δικό σας προφιλ δημιούργησε πρόβλημα λυπάμαι αυτό έγινε εντελώς τυχαία. Είναι όντος παραπλήσια της δική σας , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΙΔΙΑ.
Γι' αυτό Ειλικρινά λυπάμαι.

ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ said... Best Blogger Tips

Αγαπητέ φίλε
Eπαναλαμβάνω το e-mail που μου στάλθηκε είναι από τους "Energoi dimotes tis Salaminas" με "ε-μαιλ salamina_2020@yahoo.gr"

Anonymous said... Best Blogger Tips

Να ζητήσω λοιπόν και εγώ συγνώμη για την αναστάτωση,από εμένα είστε ελεύθερος να αποσύρετε τα σχόλια,αν πάλι θέλετε το κάνω και εγώ.