ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

24/02/2012

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το νέο Κίνημα υπό τον Π. Καμμένο.

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το νέο Κίνημα υπό τον Π. Καμμένο.

H Διακήρυξη του Κόμματος «Ανεξάρτητοι ΕΛΛΗΝΕΣ»
Τη δημιουργία ενός νέου Κινήματος με την ονομασία «Ανεξάρτητοι Έλληνες» ανακοίνωσε μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, twitter) ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πάνος Καμμένος.
«Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε. Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης. Είμαστε πολλοί. Είμαστε ανεξάρτητοι. Είμαστε Έλληνες», αναφέρει ο κ. Καμμένος.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο κ. Καμμένος ανακοίνωσε ότι σε λίγη ώρα θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο ιδρυτική διακήρυξη που προέκυψε από τους 200.000 πολίτες που συμμετείχαν στη διαμόρφωση των αρχών αυτού του Κινήματος, ενώ θα βγει και μια αφίσα. 
Δίπλα σε αυτά οι πολίτες θα μπορούν, όπως είπε, να υπογράφουν την ίδρυση αυτού του Κινήματος.
«Οι πολίτες θα ξεκινήσουν αυτήν την παράταξη», υπογράμμισε και πρόσθεσε: 
«δεν υπόσχομαι ότι με αυτήν την πρωτοβουλία των πολιτών μπορούμε να φέρουμε άσπρη εικόνα, θα φέρουμε όμως χαμόγελα».
Γνωστοποίησε ακόμη την πρόθεσή του η επιλογή των υποψηφίων για τις εκλογές να γίνει μέσω του διαδικτύου, όπου οι ίδιοι οι πολίτες θα ψηφίσουν και θα κρίνουν τις υποψηφιότητες, ενώ σημείωσε ότι θα υπάρχει ανοιχτή οικονομική διαχείριση.
Την πρόθεσή του να συστρατευθεί με τον Πάνο Καμμένο είχε κάνει γνωστή πριν από λίγες ημέρες ο μέχρι πρότινος γραμματέας του συνδικαλιστικού οργάνου της ΝΔ Γιάννης Μανώλης.
«Ο κ. Καμμένος είχε πάρει απόφαση να κάνει ένα κόμμα. Τώρα υπάρχουν άλλα δεδομένα. Θα συμμετέχουν πολλά από τα στελέχη που διαγράφηκαν. Ως απλός στρατιώτης θα στηρίξω αυτή την προσπάθεια, δεν έχω δικαίωμα να πάω σπίτι μου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.
Το λογότυπο συνδυάζει χρωματικά το γαλάζιο, το μπλε και το κόκκινο και απεικονίζει αφηρημένα ένα γλάρο. Στη μέση δεσπόζει το όνομα του νέου κόμματος «Ανεξάρτητοι ΕΛΛΗΝΕΣ» με πεζοκεφαλαία. 
Όπως έχει ανακοινώσει ο Πάνος Καμμένος στις 9.30 θα γίνει η δημοσίευση της ιδρυτικής διακήρυξης των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» την οποία συζήτησαν 196.400 ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα συλλογής υπογραφών.
Σε μήνυμα του ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος έγραφε ότι το νέο κόμμα δεν έχει ανάγκη από χρηματοδότες, διαφημιστές και επαγγελματίες της πολιτικής και καλούσε τον κόσμο να κάνει κέντρο « το σπίτι ,το γραφείο,το αυτοκίνητο ,το καίκι , τον χώρο δουλειάς μας , το καφενείο.»
«Πρώτοι εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε σημείο αναφοράς του κινήματος στην πόλη σας, στην επαρχία σας ,στο νησί σας, στο χωριό σας ,τυπώνοντας από το διαδίκτυο την αφίσα και την ιδρυτική διακήρυξη που θα στείλετε στην διεύθυνση της έδρας στην Καλλιθέα για να καταθέσουμε στον Άρειο Πάγο» έλεγε χαρακτηριστικά.


0 σχολια: