ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

07/02/2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΜΕ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΨΙΛΗΣ ΑΜΜΟΥ

 Με ρωτάτε γιατί δεν αναφέρθηκα ή γιατί δεν σχολίασα  μέχρι σήμερα τα όσα συζητήθηκαν το περασμένο Σάββατο 4/2/2012 στην συνάντηση μας με τον δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Ι. Τσαβαρή.
Εξηγούμαι,
- Καθήκον αλλά και υποχρέωση για την ενημέρωση σας, έχει το Δ.Σ του συλλόγου μας.
- Αυτό το ιστολόγιο εκφράζει κατά κανόνα τις δικές μου σκέψεις, και δευτερεύοντος ως σκοπό έχει την ενημέρωση του επισκέπτη/αναγνώστη με επιλεγμένες ειδήσεις και θέματα γενικότερου ειδησεογραφικού ενδιαφέροντος.
Πέρα απ' αυτά,
πιστεύω να έχετε πληροφορηθεί ότι κατά την διάρκεια της συζήτησης, προέκυψε έντονη αντιπαράθεση και φραστική διαφωνία μεταξύ του κ. δημάρχου και μένα, ήταν λοιπόν λογικό αλλά και απαραίτητο κατά την άποψή μου, να του δώσω τον εύλογο χρόνο (ήδη πέρασαν τρία εικοσιτετράωρα χωρίς αποτέλεσμα) ώστε ενημερωμένος πλέον, είτε να με διαψεύσει δημόσια, είτε με ένα απλό τηλεφώνημα του γραφείου του, να μου προσδιορίσει την ημερομηνία και ώρα συνάντησης που του ζήτησα.
Μάταια όμως τον περίμενα.
Κι επειδή η δική μου περιγραφή μπορεί να παρερμηνευτεί ή να κατηγορηθώ ότι παραποιώ τα όσα ελέγχθηκαν σας παραθέτω ολόκληρη την μαγνητοφωνημένη εισήγηση του δημάρχου διάρκειας 15 λεπτών  περίπου, έτσι ώστε μόνοι σας να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.
Περιληπτικά σας  ενημερώνω ότι το κυρίαρχο αίτημα των παρευρισκομένων ήταν η προσωρινή αναστολή είσπραξης της εισφοράς και όχι η ματαίωση των πράξεων εφαρμογής.
Το αίτημα αυτό απερρίφθη εκ μέρους του δημάρχου με  την χαρακτηριστική φράση « ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΟ…. ΟΥΤΕ  ΣΥΖΗΤΗΣΗ».
Οι αντιπαραθέσεις ήταν έντονες, οι αψιμαχίες επίσης, λάβρος κατά πάντων, παραδέχτηκε εν τη ρύμη του λόγου του ότι και η σημερινή δημοτική αρχή έχει κάνει λάθη, ότι υπάρχουν αβλεψίες, αδικίες και υπερβολές, και υποσχέθηκε ότι θα τα συζητήσει με έναν ένα ξεχωριστά, και πως όλα θα διορθωθούν, και την ίδια στιγμή, όπως κάθε δήμαρχος που σέβεται το εαυτό του, έτσι  κι αυτός καυτηρίασε τους άλλους για τα όποια λάθη τους, στηλίτευσε το κατεστημένο, τόνισε ότι φταίει ο  «Καλλικράτης» που έγινε ως γνωστόν στο γόνατο, ότι φταίνε οι προηγούμενοι δήμαρχοι που του παράδωσαν ένα "ΔΗΜΟ ΜΠΑΧΑΛΟ", ότι αυτά τα αρχεία είχα (?) κλπ κλπ.
Και μέσα απ' αυτήν του την έκρηξη, θα τον ακούσετε πως ακριβώς απαξιώνει κάποιους Bloggers, μέμφοντας τους ότι γράφουν αθλιότητες, και για κάποιους άλλους (είναι προφανής ο υπαινιγμός του, αναφέρθηκε στην ανάρτηση μας " Μαχαιριά η καταβολή στο δήμο η εισφορά των ιδιοκτητών"  (βλ.ΕΔΩ ), λέγοντας τάχα ότι « κάποιοι bloggers » προτείνουν την προσωρινή αναστολή είσπραξης της εισφοράς, κι ότι αυτό είναι ..... « σπέκουλα » !!
Τελειώνοντας την ενημέρωση του, έκανε και την βαρύγδουπη δήλωση, τονίζοντας πως :
Είναι αδύνατον να υπάρχουν ιδιοκτήτες, έστω και άνεργοι, που ΔΕΝ μπορούν να καταβάλλουν την εισφορά των 60 Ευρώ που τους αναλογεί, ισχυριζόμενος ότι η καταβολή γίνεται και σε  12  ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ δηλαδή ..... μέσα σε «έξι χρόνια»  όπως είπε χαρακτηριστικά!!
Για του λόγου το αληθές ....Ακούστε τον.


σ.σ.
Εμείς κύριε δήμαρχε δεν είμαστε "κάποιοι Bloggers", έχουμε όνομα και επίθετο, με τα προσωπικά μας στοιχεία γνωστά σε ΣΑΣ πλέον της πενταετίας.
Admin/Ψιλή Άμμος


1 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Δεν ήταν πολλά που ήθελα ν' ακούσω.
Για την ακρίβεια, mia δύο μόνο διευκρινίσεις μ' ενδιέφεραν, κι αυτές περίμενα. Μάταια, όμως. Είτε επειδή δεν του υποβλήθηκαν ρητά, είτε επειδή φρόντισε ν' αποφύγει την απάντηση,έτσι έχασα δυό ώρες από τη ζωή μου, και οι απορίες που είχα, δεν λύθηκαν.
Και νομίζω ότι δεν ήταν ήσσονος σημασίας.
Δύο ώρες η συνέντευξη Τύπου, δεκάδες οι ερωτήσεις, αλλά οι απορίες μου παρέμειναν αναπάντητες.
Και θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι μόνο δικές μου, αλλά απασχολούν και κάθε ενδιαφερόμενο ιδιοκτήτη.
Βλέπετε, οι πολιτικοί μας το συνηθίζουν ν' μην απαντούν στα αυτονόητα.