ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

07/10/2012

« Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται » !!!.

Αυτά προκαλούν.
Αν και μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος, ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας, εν τούτοις πιστεύω ότι ο καπνός υποδηλώνει φωτιά.

Εύχομαι να κάνω λάθος, μακάρι να είναι ψέμα.

Η στιγμή είναι δύσκολη, το μείζον και το ηθικόν είναι η αναμονή.

Η σιωπή στην προκειμένη περίπτωση είναι χρυσός, είναι θέμα αξιών, ζήτημα ηθικής,
και η δική μου ηθική σκοπιά δεν μου επιτρέπει να απομακρυνθώ από τον ανθρωπισμό μου.

Πιστεύω όμως ότι οι συμπεριφορές μας είναι εκείνες που προκαλούν την καταγγελία στους αρμόδιους φορείς, αυτές φέρνουν τον εισαγγελέα και ίσως ακόμη περισσότερες φορές και μεγαλύτερες εκπλήξεις.

Συμπεριφορά που δεν αποπνέει ταπεινοφροσύνη, φιλαλήθεια, σεβασμό, αξιοπρέπεια, και μάλιστα εκείνη που με τρόπο απάνθρωπο και εγωκεντρικό απαξιώνει κάθε προηγούμενη διαπροσωπική σχέση …. προκαλεί.

Η κοινωνία δεν πλέον ανώριμη, κάθε ερασιτεχνική στρατηγική ενημέρωσης, τα επικοινωνιακά φτιασιδώματα, ή ο ετεροχρονισμός των προτεραιοτήτων ….. αυτά είναι που προκαλούν.

Όταν δεν αναγνωρίζονται λάθη και παραλείψεις, όταν διεκδικείται το αλάθητο … αυτά προκαλούν.

Η δημόσια υπεράσπιση ενός «αποδεδειγμένου» λάθους προκαλεί… αυτό επιφέρει επικρίσεις.

Όταν δεν απαντάται άμεσα κάθε ερώτηση του πολίτη αυτό προκαλεί.

Πέρασε «ανεπιστρεπτί» η εποχή των σχολίων και των προλόγων, πριν δοθεί, μια αμφίσημη τις περισσότερες φορές, απάντηση.

Δηλώσεις του τύπου « καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται » είναι που προκαλούν, όταν συγχρόνως δεν συνοδεύονται από τα σχετικά ντοκουμέντα.

Η αφέλεια δεν δικαιολογείται σε έναν πολιτικό. Οφείλει να γνωρίζει τη μεγάλη δύναμη των media, το πόσο αδηφάγα είναι για σκάνδαλα κάθε τύπου και δεν πέφτει σε παγίδες.

Γι’ αυτό και  ....

Όποιο όμως κι αν είναι το αποτέλεσμα της έρευνας, πίστεψέ με δεν θα ήθελα ποτέ να είμαι .....  σε ένα καθεστώς αμφισβήτησης ή δημόσιας διαπόμπευσης !!!


4 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Αυτή την στιγμή μέλη της χρήσης αυγής έχουν κλήση την Λεωφόρο Φανερωμένης για να εγκαινιάσουν τα γραφεία τους .Φορούν παντελόνια πεζοναυτών και κρατούν ελληνικές σημαίες. Αρρωστημένα μυαλά που πιστεύουν στην στρατικοποίηση της κοινωνίας ,άνθρωποι της νύχτας με γυμνασμένα σώματα που έχουν σαν στόχο την βία και ο Παπαδημητρίου που ο παππούς του δεν μίλαγε ελληνικά αλλά αρβανίτικα , μιλάει για την καθαρότητα της ελληνικής φυλής. Ρε ουξ από το νησί μας καραγκιόζηδες .

Anonymous said... Best Blogger Tips

Μια πολύ ενδιαφέρον υπόθεση, πέρα από δημάρχους και πολιτικούς γιατρούς και άλλους πολλούς στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ έχουν μπει επαγγελματίες, με πολλά εμβάσματα στο εξωτερικό.
Στις σχετικές λίστες υπάρχουν και 2 μαντράδες-ταξιτζίδες. Ο πρώτος, που φαίνεται ότι έχει διακόψει τη δραστηριότητα του από το 2005, δήλωσε στην Εφορία μόλις 333,56 ευρώ, αλλά εμφανίζεται με καταθέσεις στο εξωτερικό 877.449,5 ευρώ, κι ο δεύτερος, ο οποίος έχει επίσης διακόψει τη δραστηριότητα του από το 2006, δήλωσε στην Εφορία μηδενικό εισόδημα, αλλά στο εξωτερικό διαθέτει αποταμιεύσεις 587.822,76 ευρώ.
Άντε να δούμε.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Η Χριστίνα Χριστοφάκη σύζυγος Πάγκαλου, απαιτεί παραιτήσεις … για ονόματα που βρέθηκαν στη λίστα του ΣΔΟΕ

Η Χριστίνα Χριστοφάκη σύζυγος του Θ. Πάγκαλου, επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ζούμε Μαζί στον Σαρωνικό», μόλις δημοσιοποιήθηκαν στα ΜΜΕ, τα ονόματα του δημάρχου Π. Φιλίππου (από τον οποίο έχασε στις δημοτικές εκλογές) και του αντιδημάρχου κ. Μιχ. Αδάμη, ότι ελέγχονται από το ΣΔΟΕ, με έγγραφη ανακοίνωσή της ζήτησε την παραίτηση και των δύο για να διευκολύνουν τις έρευνες.

Είπε σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» ότι «δεν ξέρουμε ποια θα είναι κατάληξη της περιπέτειας των Φιλίππου και Αδάμη, ο Δήμος όμως να συνεχίσει να λειτουργεί όπως απαιτούν όλοι οι δημότες του Σαρωνικού».

Η δική μας αντιπολίτευση τι κάνει;
Πως αντέδρασε ;

ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ said... Best Blogger Tips

Απλά ....Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα !!!