ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

05/12/2012

Συμβαίνουν και εις Παρισίους ...

Ιδού η Ρόδος

ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΕΥΝΑ……Για Πρώην δήμαρχο που εισπράττει δύο συντάξεις!

Ιδού KAI το πήδημα

ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
Ο Απατημένος σύζυγος ξυλοκόπησε αντιδήμαρχο, τον οποίο αποκαλούν και Στρος Καν της Ρόδου.
Αναλυτικότερα,

Καταγγελία σε βάρος Καποδιστριακού δημάρχου της Ρόδου εξετάζεται με πολύ σοβαρότητα, καθώς φαίνεται ότι είναι σοβαρή και στηρίζεται σε βάσιμα συγκεκριμένα στοιχεία.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο εν λόγω πρώην δήμαρχος φέρεται να εισπράττει ταυτόχρονα δύο συντάξεις, παρά το γεγονός ότι με βάση την ηλικία του δεν θα έπρεπε να εισπράττει καμία σύνταξη.

Μάλιστα αναφέρεται ότι για να γίνει αυτό υπήρξε παρέμβαση του πρώην Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργου Κουτρουμάνη.
Συγκεκριμένα ο πρώην δήμαρχος μόλις έληξε η θητεία του το 2010 πήρε σύνταξη από την υπηρεσία του (του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα), παρά το γεγονός ότι δεν είχε ούτε τα συντάξιμα χρόνια, αλλά ούτε συμπληρώσει και το απαιτούμενο όριο ηλικίας. Όμως η σύνταξη εγκρίθηκε χάρη σε ειδική και ειδικά για τη συγκεκριμένη περίπτωση ερμηνευτική εγκύκλιο του ίδιου του Υπουργού.
Με το πιστοποιητικό αυτό πήρε σύνταξη από την υπηρεσία του. Στο σημείο αυτό εκδηλώθηκε παρέμβαση του τότε Υπουργού Εργασίας Γ. Κουτρουμάνη – για κομματικούς λόγους όπως αναφέρεται στην καταγγελία- και με την εγκύκλιό του απεφάνθη ότι δικαιούται να πάρει και τη σύνταξη του δημάρχου 12 χρόνια πριν συμπληρώσει το απαιτούμενο όριο ηλικίας!
Έτσι ο εν λόγω δήμαρχος παίρνει και τις δύο συντάξεις από το 2010, αλλά τώρα μετά την καταγγελία αναμένεται ότι θα υπάρξει έρευνα για να διαπιστωθεί πώς ράφτηκε όλο αυτό το κουστούμι στα μέτρα του συγκεκριμένου πρώην δημάρχου.
Σημειώνεται ότι η επιτροπή που χορήγησε το πιστοποιητικό αναπηρίας δεν ήταν τοπική επιτροπή, αλλά ήρθε από τα Κεντρικά του Ασφαλιστικού Φορέα του δημάρχου , γεγονός που σύμφωνα με την καταγγελία, έχει τη σημασία του

Ιδού KAI το  ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Ο Απατημένος σύζυγος ξυλοκόπησε αντιδήμαρχο, τον οποίο αποκαλούν και Στρος Καν της Ρόδου.
Κατακραυγή για τον αντιδήμαρχο του Δήμου!
Ο γνήσιος Στρος έχασε το Δ.Ν.Τ. και την προεδρία της Γαλλίας, ενώ ο δικός μας ιμιτασιόν δεν αποχωρίζεται μια ψωραλέα αντιδημαρχία. Τώρα είναι αργά…Το όνομα του …Στρος Καν αποτελεί από χθες το παρατσούκλι αντιδημάρχου του Δήμου Ρόδου, που όπως αποκάλυψε το Rodosalarm, ενεπλάκη σε ερωτικό σκάνδαλο με παντρεμένη γυναίκα, υπάλληλο που υπηρετεί σε Υπηρεσία της δικαιοδοσίας του!
Η αποκάλυψη του ερωτικού σκανδάλου προκάλεσε πολλά σχόλια στην κοινωνία της Ρόδου, απ’ όπου άρχισαν να διαρρέουν και άλλα όμοια κρούσματα!
Πάντως το παρατσούκλι …Στρος Καν δεν ταιριάζει απόλυτα στον ερωτιάρη αντιδήμαρχο, ούτε και αποδίδει την πραγματικότητα. Διότι ο Στρος Καν δεν συνήψε ερωτική σχέση με υφισταμένη του,δηλαδή δεν έκανε κατάχρηση της εξουσίας που του έδινε η θέση του ως Γενικού διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αλλά με μια καμαριέρα ξενοδοχείου, και μάλιστα χωρίς να είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένο το τί έγινε. Στην προκειμένη όμως περίπτωση τα πράγματα αποκαλύφθηκαν εν τη πράξει, μέσα σε αυτοκίνητο, έπεσαν χαστούκια από τον γεροδεμένο σύζυγο και το ζευγάρι χώρισε.
Πολλοί καταλογίζουν στον αντιδήμαρχο …Στρος Καν βαρύτατες ευθύνες και υποστηρίζουν ότι έπρεπε να είχε παραιτηθεί πριν αποκαλυφθούν τα καμώματά του, ώστε να μην σκανδαλισθεί η ήδη ζαλισμένη κοινωνία.
Προφανώς, όμως δεν καταλαβαίνει από τέτοια ψιλά γράμματα, ακόμη και εάν πρόκειται για την προστασία του ιδίου. Τώρα είναι αργά…
Άλλωστε με την καμαριέρα ο πραγματικός Στρος Καν και όχι ο ιμιτασιόν παραιτήθηκε από επικεφαλής του διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (πριν τον παραιτήσουν), ενώ έχασε και την Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας!
Ο  ιμιτασιόν τί είχε να χάσει; Το αντιδημαρχηλίκι; Μα θα το χάσει ούτως ή άλλως, ενώ έγινε αιτία να διαλυθεί και μια οικογένεια.

σ.σ. Αυτά ...... συμβαίνουν και εις Παρισίους  !


0 σχολια: