ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

21/12/2012

Σίγουρη η NASA για το μέλλον του πλανήτη.- VIDEO με τον τίτλο « Γιατί χθες δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. »

Η NASA είναι τόσο σίγουρη ότι θα υπάρξει 22α  Δεκεμβρίου, ώστε έχει αναρτήσει ένα βίντεο με τίτλο: "Γιατί ο κόσμος δεν τελείωσε χθες".
Αν έχετε ήδη υποβάλλει την παραίτησή σας στην δουλειά και έχετε ξοδέψει όλες τις οικονομίες μιας ζωής πιστεύοντας ότι σήμερα 21/12/2012 έρχεται το τέλος του κόσμου, και ότι αυτό το προέβλεψαν οι Μάγιας λυπάμαι, χάσατε.


Για σήμερα, 21η Δεκεμβρίου 2012, ο καιρός στα κεντρικά, δυτικά, ανατολικά, βόρεια και νότια προβλέπεται... κατακλυσμιαίος.
Η γη ενδεχομένως να συγκρουστεί με κάποιον αστεροειδή ή να ανεβάσει θερμοκρασία λόγω αυξημένης ηλιακής δραστηριότητας, ή να έρθει τούμπα «εξαιτίας» μια αναστροφής της πολικότητας του μαγνητικού της πεδίου, ή να γίνει βορά κάποιας μαύρης τρύπας του διαστήματος, ή όλα τα παραπάνω μαζί και «ο σώζων εαυτόν σωθήτω».

Ο επικεφαλής προγράμματος της NASA, δήλωσε  πως η σημερινή μέρα είναι απλώς το τέλος ενός κύκλου και η αρχή ενός νέου. Όπως ακριβώς στις 31 Δεκεμβρίου του δικού μας ημερολογίου φτάνει στο τέλος του, για να αρχίσει το νέο, την 1η Ιανουαρίου

Παρόλα αυτά όμως χιλιάδες μυστικιστές και ονειροπόλοι του New Age μετέβησαν σε αρχαίους ναούς των Μάγια σε όλο το Μεξικό και την Κεντρική Αμερική ελπίζοντας να παρακολουθήσουν τη γέννηση μιας νέας εποχής.





Σε βίντεο αυτό η Nasa, προσπαθεί να καθησυχάσει τους πολίτες όλου του κόσμου που πιστεύουν στο τέλος του Ημερολογίου των Μάγιας και στην εξαφάνιση του πλανήτη.
Το βίντεο ήταν να δημοσιευθεί στις 22/12/2012 με την εξής εισαγωγή: "Αν βλέπετε αυτό το βίντεο, αυτό σημαίνει ότι χθες δεν ήρθε το τέλος του κόσμου". Όμως, η Nasa είναι τόσο σίγουρη ότι τίποτα δεν θα συμβεί που αποφάσισε να το δώσει πριν τις 22/12 στην δημοσιότητα.


1 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Η ΜΑΓΙΑ ΕΔΟΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑΤΙΣ 33 ΤΟΥ ΜΙΝΟΣ ΚΕ ΟΡΑ 12+10 ΜΜ, ΠΟΥ ΒΓΕΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ, ΚΑΛΙΣΑΣ ΝΙΧΤΑ,