ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

21/12/2011

ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ

Με ενοχλεί το «Έσχες Χωρίς το Πόθεν» των εθνοπατέρων μας.
Με ενοχλεί το «λεφτά υπάρχουν ή υπήρχαν» και το σλόγκαν «Μαζί τα Φάγαμε».
Με ενόχλησαν τα ψέματα του κ. Γιώργου Παπανδρέου και της κυβέρνησης που σχημάτισε μετά τις εκλογές του 2009, για την πράσινη ανάπτυξη πρωτίστως και δευτερευόντως το όραμά του για την πόρτα της Εξόδου  από την κρίση το 2012.

Να με καλούν να επιδοτήσω τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) γιατί η ΔΕΗ δεν έχει, δηλαδή, εμείς όλοι οι καταναλωτές που δύο χρόνια τώρα συνεχώς πληρώνουμε, να πρέπει τώρα να αναλάβουμε το εθνικό καθήκον να επιδοτήσουμε τις ΑΠΕ.
Με ενοχλούν τα οράματα κάθε επίδοξου και αυτόκλητου πατριδο-σωτήρα.
Θα μου πείτε... εδώ μας έχουν κυριολεκτικά γδύσει, το Έσχε του Πάγκαλου και των άλλων βο(υ)λευτών σε ενόχλησε;
Ναι, αυτά και άλλα πολλά είναι που με ενόχλησαν, όπως με ενόχλησε και η αγυρτεία κάθε πολιτικού που βγαίνει στα τηλεοπτικά παράθυρα, την ημέρα που έγινε γνωστό πως «παράγοντες» του υπουργείου Εθνικής Άμυνας τσέπωσαν 60 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσουν τα υποβρύχια που γέρνουν.
Με ενόχλησε επίσης, ότι η οικονομική πολιτική ασκείται από έναν υπουργό που διαθέτει –νομίμως !!!- τραπεζικές καταθέσεις πάνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ !
Με ενοχλεί που κόβονται οι μισθοί και οι συντάξεις επικουρικές και μη, για τις οποίες το κράτος δεν έχει συνεισφέρει ούτε ένα σεντ.
Με ενοχλεί, και ξέρω πως ενοχλεί και πολλούς άλλους, όταν βλέπω τους εθνοπατέρες να σφάζονται δημοσίως για την πάρτη τους, για τη θέση τους στο κόμμα και μερικούς άλλους να μην μπορούν να κρύψουν την αδημονία τους για το χρόνο κατάληψης μιας υπουργικής καρέκλας.
Τόσο ξετσίπωτοι, τόσο μικροί, τόσο αντιπατριώτες, τόσο πλούσιοι …τόσο ανίκανοι που γύρισαν την κοινωνία στην εποχή των συσσιτίων … και ΔΕΝ ντρέπονται ...
Με ενοχλεί αφού πρώτα λεηλάτησαν τον εθνικό πλούτο, Τα κόμματά τους να έχουν εισπράξει προκλητικές χρηματοδοτήσεις 1 δις ευρώ από τον προϋπολογισμό, να μαθαίνω ότι έχουν προεισπράξει τις επιδοτήσεις των κομμάτων τους μέχρι και το 2015 και ΝΑ ΜΗ Ντρέπονται.
Ποιοί είναι επιτέλους αυτοί οι 300 αχαρακτήριστοι μεγαλοκαταθέτες; κάτοχοι εκατοντάδων δεκάδων διαμερισμάτων, οικοπέδων, αγροτεμαχίων, που αρνούνται να καταλάβουν πως «δεν δικαιούνται δια να ομιλούν».
Να κυκλοφορούν στις τηλεοράσεις θρασύτατοι και να μας παραμυθιάζουν –έτσι νομίζουν- με φούμαρα και να μας πωλούν φύκια για μεταξωτές κορδέλες !!!
Περίσσευμα θράσους θα μου πείτε χωρίς ίχνος τσίπας, σύμφωνοι, δεν μπορεί όμως σύντομα θα το πληρώσουν, με ένα νόμισμα που σίγουρα θα καταλάβουν ….
το νόμισμα της οργής και του θυμού.


0 σχολια: