ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

04/07/2012

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ- « άνθρακες ο θησαυρός».[Vids]

Το συμπέρασμα ; Αντιφάσεις, Υπερβολές,…. «Μία από τα ίδια ...άνθρακες ο θησαυρός».

Πραγματοποιήθηκε στις 2/7/2012, η προγραμματισμένη συζήτηση του δημοτικού συμβούλιο του Δήμου Σαλαμίνας με θέμα «Απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής αρχής σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, την διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος Δημοτικής δράσης για την περίοδο 2011»

Ακολουθούν αποσπάσματα της συζήτησης σε 4 Video, από τα οποία κάθε ενδιαφερόμενος,  μπορεί να βγάλει ...
τα δικά του ασφαλή συμπεράσματα, να έχει πέραν πάσης αμφιβολίας αποκρυσταλλωμένη γνώσει και γνώμη, για την φιλοσοφία , τον χαρακτήρα, την μετριοφροσύνη, την αυτογνωσία αλλά και την υπεροψία του κάθε ομιλητή, το πως αντιλαμβάνονται οι εκλεγμένοι την υποχρέωση τους  να υπερασπίζονται τα δικαιώματα εκείνων από τους οποίους επελέγησαν να τους εκπροσωπούν και τελικά το πως τους σέβονται και τους υπηρετούν.

Σημειώσαμε  στην πρόταση του κ. Αντωνίου (βλ Video Νο 3 . 05λ:35 δ), να περιγράφει την αλήθεια, όπως εκείνος φυσικά την αντιλαμβάνεται, λέγοντας « Τίποτε καινούργιο δεν ακούστηκε σήμερα πέρα από όσα έχουν για πολλοστή φορά αναφερθεί και συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και επομένως τίποτε νεότερο δεν προσφέρθηκε ώστε να το πληροφορηθούν οι δημότες»,
καθώς και το πως περιέγραψε την εικόνας του Δ.Σ ο Αντιδήμαρχος κ. Αστράκος (βλ. Video No 4 30λ:15δ) , λέγοντας χαρακτηριστικά, ..
….«Δυστυχώς σήμερα βρίσκονται εδώ και πάλι οι ίδιοι άνθρωποι που παρακολουθούν τα συμβούλια κλπ κλπ».

Video No1 - Ομιλία Τσαβαρή - Διάρκεια 25:35

Video No2 -Ομιλία Σοφρά - Διάρκεια 31:44

Video No3 -Αντιπολίτευση Αο Μέρος - Διάρκεια 25:21

Video  Νο 4 - Αντιπολίτευση Βο Μέρος - Διάρκεια 30:44

σ.σ
1) Στο Video No 1, μέρος της ομιλίας (αρχική) του κ. δημάρχου δεν κατεγράφη.
2) Αισθητή η απουσία της κα Ι Νάννου.


0 σχολια: