ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

25/07/2012

Βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή (e-book) πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Θα περιλαμβάνει την τεκμηρίωση της επίμαχης φράσης « Όλοι μαζί τα φάγαμε » !

Βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή (e-book) πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα ο Θεόδωρος Πάγκαλος, το οποίο, όπως ανακοινώνει ο τέως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης από το δικτυακό του τόπο, θα περιλαμβάνει την τεκμηρίωση της επίμαχης φράσης του «Όλοι μαζί τα φάγαμε».

«Το βιβλίο ορίζει την έννοια της συνευθύνης και της συνενοχής των πολιτών στο πάρτι που έγινε. 


Επίσης, περιγράφει το πόσα, πότε, πώς και ποιοι 'τα φάγανε', πώς κατανέμεται η ευθύνη από πάνω προς τα κάτω και περιλαμβάνει συγκεκριμένες ιστορίες» .


Ο κ. Πάγκαλος ζητά μάλιστα από τους πολίτες (βλ. ΕΔΩ) να στείλουν επώνυμα ή ανώνυμα την ιστορία τους, προκειμένου αυτές να δημοσιευθούν στο βιβλίο και σε ειδικό δικτυακό τόπο, ή να αποτελέσουν υλικό προς περαιτέρω έρευνα.

Υπενθυμίζεται ότι η επίμαχη φράση του κ. Πάγκαλου, το 2010 στη Βουλή ήταν:

«Η απάντηση εις την κατακραυγή που υπάρχει εναντίον του πολιτικού προσωπικού της χώρας «πώς τα φάγατε τα λεφτά», που μας ρωτάει ο κόσμος είναι αυτή:  
Σας διορίσαμε
Τα φάγαμε όλοι μαζί. Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής».

Το δικό μας σχόλιο,
κ. Αντιπρόεδρε, ξεπεράστηκες από τις εξελίξεις.

Είμαι ένας από αυτούς που κατέκρινα απολύτως το ρεφρέν σου « ότι τάχα όλοι συμμετείχαμε σε πάρτι μαζί με τα λαμόγια, τους γλείφτες και τους ανίκανους που σας περιέβαλαν, τις μαϊμούδες σας σε όλα τα επίπεδα » . 


Αλλά υπήρξες Αντιπρόεδρος μιας κυβέρνησης που της έλαχε η μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία της χώρας .... και περιορίστηκες στα τσιτάτα ,να δικαιολογείς  τα αδικαιολόγητα, κάτι τέτοια σαν κι'  αυτά που είπες ακόμα και την προηγούμενη εβδομάδα για « έργο γύρω από το μηδέν » έτσι δεν είναι ?

Κύριε Πάγκαλε. .....
Ακολούθησε μια δίαιτα που να μπορείς να σύρεις το σαρκίο σου,και μη μας επανεφέρεις σε γνωστά συμπεράσματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν .
Άστα να πάνε...... είμαστε αλλού τώρα .


1 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Στην πρόσκληση το Πάγκαλου ανταποκρίθηκαν με καυστικά σχόλια σχεδόν 1.500 κυρίαρχα όμως το σχόλιο που οι περισσότεροι λεγραψαν ήταν:
ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ»!

Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δημοσιεύουν ακόμη και περιπτώσεις καθόλου κολακευτικές για τον πρώην υπουργό όπως το «Πάγκαλε, πολιτικά σε σιχαίνομαι» ή το ερώτημα «Αυτό το site αλήθεια, πόσο μας κόστισε».
Ο αριθμός των δημοσιευμένων ιστοριών μπορεί να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του εμπνευστή της ιδέας, όμως ο αριθμός αυτών που παίρνουν μέρος στην ψηφοφορία είναι αρκετά μεγάλος.
Ήδη τα πρώτα εικοσιτετράωρα σχεδόν 1.500 ήταν αυτοί που ψήφισαν με την πλειοψηφία όμως να τάσσεται ελαφρά ενάντια στην άποψη του Θεόδωρου Πάγκαλου.
Το απόγευμα της Παρασκευής από τους 1490 πολίτες που είχαν πάρει μέρος στην ψηφοφορίας είπαν Όχι, δεν τα φάγαμε μαζί οι 848 σε ποσοστό 57%, ενώ συμφώνησαν με τον πρώην υπουργού 642 ψηφίζοντας Ναι σε ποσοστό 43%.
(4/8/2012)