ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

11/04/2012

Προεκλογικό το πολιτικό λιντσάρισμα του Α. Τσοχατζόπολου; (Βιντεο)

Συνελήφθη στην οικία του επί της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί νωρίτερα ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση των περιουσιακών του στοιχείων. Ο κ. Τσοχατζόπουλος θα οδηγηθεί στην εισαγγελία Πρωτοδικών για την εκτέληση του εντάλματος σύλληψης.....


Το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα αποδίδεται στον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ειδικό ανακριτή που παρέλαβε τη δικογραφία για την υπόθεση των περιουσιακών του στοιχείων.
(Διάρκει 0:37)






4 σχολια:

ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ said... Best Blogger Tips

Πλην του πρώην Υπουργού, που κρατείται στη ΓΑΔΑ μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα, όπου και θα απολογηθεί, τα υπόλοιπα τέσσερα πρόσωπα για τα οποία εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή της υπόθεσης είναι οι:
1. Νικόλαος Παύλος Ζήγρας του Γεωργίου, εξάδελφος του πρώην Υπουργού, δικαιούχος εξωχώριας εταιρείας που έχει εμπλακεί στην αγοραπωλησία του ακινήτου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου
2. Αστέριος Οικονομίδης του Γεωργίου που μέχρι στιγμής διαφεύγει τη σύλληψη, καθώς φέρεται να είχε δηλώσει ψευδή διεύθυνση κατοικίας. Ο Οικονομίδης είναι βασικός μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας από την οποία μέλος της οικογένειας του πρώην Υπουργού αγόρασε ακίνητο
3. Ευφροσύνη Λαμπροπούλου του Ηλία, λογίστρια
4. Γεώργιος Σαχπατζίδης του Δημητρίου, επιχειρηματίας

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στην Εισαγγελία πρωτοδικών για την εκτέλεση των ενταλμάτων και ακολούθως στον ανακριτή της υπόθεσης.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Δεσμεύτηκαν όλοι οι λογαριασμοί του πρώην υπουργού Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου ο οποίος κρατείται στη γενική ασφάλεια και αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας για τις κατηγορίες της "νομιμοποίησης εσόδων από το έγκλημα της κατ' εξακολούθηση παθητικής δωροδοκίας, κατά συναυτουργία, κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα".

Η εντολή για το «πάγωμα» των λογαριασμών, καθώς και για αυτούς άλλων τεσσάρων ατόμων που έχουν ήδη συλληφθεί, δόθηκε από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράϊκου.

ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ said... Best Blogger Tips

Δίαβασε την ανάρτηση ... Η υπόθεση Τσοχατζόπουλου είναι απόδειξη «επαχθoύς ή επονείδιστου χρέους»;
Εδώ ..>> http://tinyurl.com/bt88ch5

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mια παροιμία λέει……
Ξέρεις να κλέψεις?
Αν απάντηση είναι... ναι ... ακολουθεί και η δεύτερη !
Ξέρεις να κρυφτείς? αν η απάτηση είναι... οχι.....
Ε!! Τότε μην κλέψεις!