ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

06/05/2011

NOSTRADAMUS 2012 - Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ(1-6)

Υπάρχει ένας καλός λόγος να σηκωθεί κανείς λίγο πριν από την ανατολή κάποια αυτές τις ημέρες, μέσα στις επόμενες εβδομάδες για να θαυμάσει όλους τους πλανήτες, εκτός από τον Κρόνο, να παρατάσσονται σε μια ευθεία -στην πορεία που ακολουθεί ο Ήλιος κατά την διάρκεια της ημέρας.
Αυτή την εβδομάδα μάλιστα, θα μπορέσει να δει και την Σελήνη να παρακολουθεί την σπάνια αυτή κοσμική παρέλαση.
Οι μόνοι που δεν έχουν λόγο να χαίρονται με το θέαμα είναι οι
αστρολόγοι, για τους οποίους οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις !! φέρνουν κακά μαντάτα.
Έχουν ακουστεί και γραφτεί πάρα πολλά  για μια πελώρια κοσμική σύγκρουση, μια παγκόσμια οικολογική καταστροφή ή κάτι ακόμα χειρότερο.
Όπως κι αν έχει, πάντως, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 θα σημάνει μια τεράστια αλλαγή στην ιστορία του πλανήτη μας, πιστεύουν πως το  ξημέρωμα  της 21ης Δεκεμβρίου του 2012 δεν θα έρθει ποτέ, πως τα πάντα θα είναι στο σκοτάδι, o κόσμος θα φτάσει στο τέλος του και ο ήλιος θα ανατέλλει ευθυγραμμισμένος με το κέντρο του Γαλαξία.
Στην πραγματικότητα, το 2012 δεν θα συμβεί καμία ευθυγράμμιση, εκτός αν οι πλανήτες αποφασίσουν ξαφνικά να αλλάξουν θέσεις.
Και όλα αυτά γιατί δεν υπάρχει διακριτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ πραγματικών γεγονότων και υστερικής φαντασίας.
Τα προβλήματα που συσσωρεύονται, ο χρόνος που τρέχει ιλιγγιωδώς, η κρίση που διερχόμαστε τώρα ίσως πολλοί να θέλουν να πιστέψουμε ότι προοιωνίζεται το τέλος του κόσμου.
Την προφητεία του Νοστράδαμου μας πλασάρουν ( θυμάστε το ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟ προφήτης ...κλπ. ) είτε να μας αποπροσανατολίσουν  είτε σαν το καμπανάκι για να αφυπνιστούμε.
Δείτε ένα από τα έξι  Video που κυκλοφορούν ... Διάρκειας 15:10 


Τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε θεέ μου !!



0 σχολια: