ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

07/07/2011

ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ

Δύο πράγματα πρέπει να συμβαίνουν, ή δεν έχουν τσίπα επάνω τους ή έχουν το ακαταλόγιστο.
Έχουμε επανειλημμένα δημόσια αλλά και μέσα από τις αναρτήσεις μας δηλώσει , ότι δεν επιθυμούμε να συμπεριλαμβάνουν την ηλεκτρονική μας διεύθυνση στην λίστα παραληπτών των πάσης φύσεως δελτίων τύπου που εκδίδουν.
Εκείνοι παρά ταύτα συνεχίζουν απτόητοι να μας ενοχλούν.
Τους έχουμε δηλώσει ότι τα θέματα που άπτονται του lifestyle τους δεν μας ενδιαφέρουν…. Κι αυτοί συνεχίζουν.

Τους έχουμε πει σε όλους τους τόνους ότι ΟΣΟ ΔΕΝ σέβονται το δημοκρατικό μας δικαίωμα στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, εμείς θα τους θεωρούμε ως Ανεπιθύμητους στον δικτυακό χώρο που μας ανήκει,
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ
Να μη δημοσιεύουμε τα ανούσια δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις τους γιατί η αξιοπρέπεια απαιτεί ο σεβασμός να είναι αμοιβαίος.
Αξιοπρέπεια δεν έχουν μόνον εκείνοι που τόσα χρόνια κατηγορούσαν, και όχι άδικα, τις προηγούμενες δημοτικές αρχές για αυταρχισμό, υπεροψία και συσκότιση της πληροφορίας αλλά και εγώ, ο κάθε εγώ, με την δική μας αξιοπρέπεια να φτάνει μέχρι το σημείο να μην θέλουμε να  έχουμε καμία σχέση μαζί τους.
Τους έχουμε ξεκάθαρα δηλώσει ότι όσο συνεχίζουν να μην απαντούν στα επώνυμα ερωτήματα που αφορούν καθαρά τα θέματα της δημόσιας διοίκησης ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ στον δικό μου δικτυακό τόπο.τι άλλο μπορούμε να κάνουμε ;
Όσο σπέρνουν ανέμους θα θερίζουν θύελλες.
Admin/


0 σχολια: