ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

16/07/2011

« Πως είναι στα αγγλικά το… δεν μας πείθετε ? »

Ο Πρωθυπουργός γνωρίζει, διαπιστωμένα, άριστα αγγλικά.
Ο αντιπρόεδρος και Υπουργός Οικονομικών, είναι ενθουσιώδης γνώστης της ελληνικής, και μάλιστα στην πιο επιβλητική της μορφή.
Ο πρώτος, ο πρωθυπουργός, μίλησε στα ελληνικά για «μερική αδυναμία πληρωμών» !!
Ο δεύτερος μίλησε στα αγγλικά για «selective default», επομένως…
και οι δύο ανάποδα, όχι στο δυνατό τους σημείο;...... γιατί ;;
Επίσης, το πέρασμα του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου από το Πεντάγωνο προφανώς τον έκανε να σκέφτεται ως στρατιωτικός, ως διοικητής στρατοπέδου, αλλοιώς θα υποχρεωνόμουν να δώσω διαφορετική ερμηνεία στα περί «στρατιωτικής πειθαρχίας».
Είναι βέβαιο πάντως ότι αυτό το ύφος δεν ταιριάζει στο μετριοπαθές προφίλ του αντιπροέδρου και υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης, και σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι ήταν μια ατυχής στιγμή για έναν πολιτικό που διακρίνεται για την ευπρέπεια και τον πολιτικό του πολιτισμό που ανεπιτήδευτα εκπέμπει.
Συνεπώς ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος δεν χρειαζόταν να καταφύγει ούτε στη χρήση της αγγλικής γλώσσας ούτε σε τέτοιου ύφους « στρατιωτικών διαταγών » προκειμένου να καταστήσει ολόκληρη την αντιπολίτευση και κατ επέκταση ολόκληρο τον Ελληνκό λαό, κοινωνούς της κρισιμότητας των στιγμών.
Θα μπορούσε και διαφορετικά, χωρίς να προκαλέσει δυσάρεστους συνειρμούς....., όταν μάλιστα τα αποτυπώματα που είχαν αφήσει οι ερπύστριες των τανκς του κυρίου Πάγκαλου είναι ακόμα νωπά.
Βλέπε σχετικό Video ΕΔΩ
Κύριοι,… … δεν μας πείθετε”;


4 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

αν δεν κάνω λάθος είναι
get the fuck outta here

ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ said... Best Blogger Tips

Καλοοοοό.
να βάλω και το ... please ?.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Με τους συγκεκριμένους δεν νομίζω ότι χρειάζονται ευγένειες.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011
Ο Βενιζέλος τώρα είναι εναντίον της επιλεκτικής χρεοκοπίας! ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή μας ..δουλεύουν ασύστολα!
Ο Βενιζέλος δήλωσε επίσης σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Associated Press ότι στόχος της Ελλάδας παραμένει η επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος του προϋπολογισμού του επόμενου έτους, παρά το γεγονός ότι χάθηκαν βασικοί οικονομικοί στόχοι μέχρι το 2011.

Ο υπουργός υπογράμμισε ότι η Ελλάδα θέλει μια λύση που να διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του δημοσίου χρέους, να καλύπτει τις δανειακές ανάγκες της χώρας μέχρι τα μέσα του 2014, οπότε και προβλέπεται η επιστροφή στις αγορές και να διασφαλίζει ρευστότητα στις ελληνικές τράπεζες.
Οι οίκοι αξιολόγησης έχουν προειδοποιήσει ότι η εθελοντική συμμετοχή ιδιωτών, που συζητείται ενδέχεται να προκαλέσει περαιτέρω υποβάθμιση της Ελλάδας σε «επιλεκτική χρεοκοπία».
«Στόχος μας είναι να αποφύγουμε ακόμα και την επιλεκτική χρεοκοπία», δήλωσε ο υπουργός παρά τις δηλώσεις του την προηγούμενη βδομάδα ότι η λέξη «επιλεκτική χρεοκοπία» τρομάζει χωρίς λόγο.