ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

21/10/2010

« ΚΑΜΠΑΝΑ 1,3 δισ. ΓΙΑ ΜΑΥΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ »

Πρόστιμα- μαμούθ από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Νέα βαριά καμπάνα εις βάρος της Ελλάδας ύψους 343,7 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να επιβάλλει (Σήμερα 21/10/2010;) η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για παράνομες αγροτικές ενισχύσεις.
Οι παράνομες αυτές ενισχύσεις ανεβάζουν το ύψος των πιθανών προστίμων που ΘΑ επιβληθούν στη χώρα μας τους επόμενους μήνες στο 1,3 δισ. ευρώ,….
[ Να δεις που αν στις επικείμενες εκλογές υπερψηφιστούν υποψήφιοι που ΔΕΝ στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ, το πρόστιμο θα είναι ακόμα μεγαλύτερο !!].

Πρόκειται για τις αλόγιστες παροχές στις οποίες είχε επιδοθεί ΜΟΝΟ η κυβέρνηση Καραμανλή, από το 2004 έως  2007. Σώπα ρε αδερφέ ! Γίνονται τέτοια πράγματα στην πατρίδα μας  ???,

προκειμένου να ικανοποιήσει αιτήματα [ Μόνο των Γαλάζιων αγροτών !!! ] τα οποία υπέβαλλαν αθρόα « Μόνο οι γαλάζιοι συνεταιριστές » στη λογική τού «όλα τα κιλά όλα τα λεφτά».
Φίλε μου, Δεν τα πιστεύω όλα αυτά ..Είναι ποτέ  δυνατόν ??
Τι στην ευχή .....σε διεφθαρμένη χώρα ζούμε ?

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκανδαλίδης, υπόψη του οποίου τέθηκαν τα στοιχεία αυτά,δήλωσε ότι « Η κυβέρνηση κάνει µια γιγαντιαία προσπάθεια να καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου. »
Δεν  νομίζω να πιστεύετε ότι ο κος υπουργός χρησιμοποιεί τέτοιες ξεπερασμένες πολιτικές μεθόδους που σκοπό έχουν την παραπλάνηση του εκλογικού σώματος,
ΑΣΦΑΛΩΣ  και ΟΧΙ  !!! Εξ άλλου  «  Ο Ηρακλής ήταν ο τελευταίος που την καθάρισε » !!!
Και συνέχισε λέγοντας , Είναι προφανές ότι μπροστά σ αυτά που ανακαλύπτουμε,
[ Έμεινε έκπληκτος ο άνθρωπος !!]
υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες που δεν είναι µόνο πολιτικές,
[ Αυτές άστες …είναι Παραγραμμένες !!].
Σε ότι µας αφορά (το ΠΑΣΟΚ δηλαδή ), είμαστε αποφασισμένοι να δώσουµε τέλος στην περίοδο των ψεύτικων υποσχέσεων στους αγρότες και των ενισχύσεων κάτω από το τραπέζι προκειμένου να τους κλείσουμε το στόμα.
[ Ποιους να εννοεί άραγε; τους αγρότες ; Ίσως].
Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα δεν επιτρέπει τη συνέχιση καταδικασμένων πολιτικά συμπεριφορών, στοχεύουμε σε µια νέα σχέση µε τους αγρότες και θα δουλέψουµε εντατικά για να την πετύχουμε.
Έμεινε άναυδος σας λέω, Κάγκελο ....ο άνθρωπος !!!


0 σχολια: