ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

20/10/2010

Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ….[περαστικά μας ]

Δικαστικοί, δικηγόροι και γνωστοί επιχειρηματίες, εμπλέκονται σε απάτες εις βάρος του Δημοσίου . 5 κραυγαλέες απάτες αξίας 88 εκατ. Ευρώ σε δημόσια και ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα.
Στην χώρα της μπανανίας  .....
Από το 1997 φαίνεται ότι δραστηριοποιείται το μεγάλο κύκλωμα απατεώνων που αποκαλύφθηκε ύστερα από πολύμηνη έρευνα της Δίωξης οργανωμένου εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής και στο οποίο, σύμφωνα με την αστυνομία, εμπλέκονται και δικαστικοί λειτουργοί.
Στο κύκλωμα εμπλέκονται δεκάδες άτομα που κατηγορούνται για απάτες σε βάρος του Δημοσίου, τραπεζών και ιδιωτών, εκβιασμούς, λαθρεμπόριο, καθώς και επηρεασμό δικαστικών ερευνών. 
Τα κέρδη από τις απάτες, που ανέρχονται σε εκατομμύρια ευρώ, "ξεπλένονταν" μέσω τουλάχιστον εκατό εικονικών εταιριών (ΕΤΕ) σε όλη την Ελλάδα για τις οποίες είχε γίνει έναρξη στις τοπικές ΔΟΥ και έκαναν μεταξύ τους εικονικές μεταφορές χρημάτων για να φαίνεται ότι υπάρχει δραστηριότητα και οικονομική ευρωστία.
Πέντε καυτούς φακέλους με κραυγαλέες απάτες στον πολύπαθο χώρο της υγείας και θύματα εμάς, μέσα από τα δημόσια και ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα αλλά και τα ασφαλιστικά ταμεία. Πέντε σκάνδαλα που είτε βρίσκονται στο τελικό στάδιο διερεύνησης και πιστοποίησή τους ή έχουν ήδη πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.
Ως εμπνευστές και ενορχηστρωτές της ασύλληπτης σε έκταση δολιοφθορά της δημόσιας υγείας φέρονται γνωστοί επιχειρηματίες του χώρου και πληθώρα ιατρών.
Ειδικότερα στο χορό της απάτης, της βαθιάς σήψης και της παρακμής που μαστίζει τον χώρο της Υγείας ενδεικτικά θα αναφέρουμε τις απάτες :
Για τα σκεύασμα σιλικόνης αξίας 180 € που χρεωνόταν αντί 2.943 € !
• Τα 23 εκ. € για εξετάσεις σε διαγνωστικά κέντρα που δεν έγιναν ποτέ .
• Για την υπόθεση που αφορά τα ορθοπεδικά εμφυτεύματα και που αποκαλύφθηκε από τις βρετανικές φορολογικές αρχές και αφορά δωροδοκίες Ελλήνων γιατρών.
• Για την Μαύρη τρύπα των 37 εκ. € ζημιάς λόγω υπερτιμολογήσεων σε βηματοδότες.
• Για τις Εικονικές συνταγογραφήσεις γιατρών του ΙΚΑ, ακόμα και σε προ πολλού αποδημήσαντες ασφαλισμένους χρέωναν με παράνομες και κατευθυνόμενες συνταγογραφήσεις συγκεκριμένοι γιατροί του ΙΚΑ.
Η οικονομική ζημία δεν μπορεί να εκτιμηθεί με ακρίβεια.
Πηγές: «Έθνος της Κυριακής» 08/08/10
Express 27/09/10
e-go 19/10/10
Μέχρι να δω αποτελέσματα... ΔΕΝ θα ξαναβάλω  οικειοθελώς .. ούτε λεπτό στον κορβανά !
Θα επανέλθουμε/Admin


0 σχολια: