ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

31/10/2010

« ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ »


Αλήθεια  είμαστε όλοι ... διφθαρμένοι ;

Πολλή κουβέντα γίνεται για την διαφθορά, και δεν αναρωτιόμαστε, Ποιος.. πού… πότε και γιατί το είπε !!!
Βρίσκω αυτή την κυνική άποψη εξαιρετικά προβληματική, ότι δηλαδή «Όλοι είμαστε αμαρτωλοί , κλέφτες κι ας μην έχουμε διαπράξει της ίδιας βαρύτητας αμαρτήματα».
Όταν τα 10 εκατομμύρια πολίτες που εκλέγουν 300 πολιτικούς, 13 περιφερειάρχες , 910 δήμαρχους,124 κοινοτάρχες και χιλιάδες δημοτικούς συμβούλους … είναι άλλοι λίγο κι άλλοι πολύ διεφθαρμένοι τότε αυτοί οι πολιτικοί και οι αυτοδιοικητικοί άρχοντες που εκλέγονται τι εκφράζουν;
Δεν μας πείραξε το γεγονός ότι μείναμε ολίγον ... έγκυοι, μας πείραξε όμως, ότι αυτοί κυρίως που μας κατέστησαν... σε ενδιαφέρουσα, ΔΕΝ προσπάθησαν να μη πονέσουμε πολύ !
Αφού ο Θεός βοήθησε τους 33 εγκλωβισμένους μεταλλωρύχους στη Χιλή, δεν μπορεί να βοηθήσει και τους... ολίγον διεφθαρμένους όντας εγκλωβισμένους και παγιδευμένους πολίτες στην Ελλάδα;
Υπάρχει ελπίδα;.. ποτέ δεν ξέρεις, αρκεί κάποιοι απ έξω να θέλουν να μας σώσουν.
Γιατί από μέσα; άστα να πάνε!
Κανένας Βαυαρός ρε παιδιά; έστω το ΔΝΤ ο Όλι Ρέν ή έστω και σοσιαλιστής δεν θα βρεθεί για μας !!
Ωραίο το κολπάκι της κυβέρνησης! Πήρανε το έργο «ο καλός ο κακός και ο άσχημος» και το... ανεβάζουν σε κυβερνητικά μονόπρακτα.
Κακοί  ... οι πολιτικοί που ΔΕΝ ευθυγραμμίζονται με τους καλούς ξένους.
Καλοί  … αυτοί που νιώθουν τον λαό και ευθυγραμμίζονται!
Άσχημοι και Κακοί… όλοι εμείς οι διεφθαρμένοι !!!
Η πλάκα με τα «εύσημα από το εξωτερικό».
Μας λένε μπράβο στο εξωτερικό όσοι μας δάνεισαν, κι αυτό γιατί παίρνουν τα λεφτά τους πίσω, όμως για πηγαίνετε  σε καμιά λαϊκή αγορά ή σε συνταξιούχο κι αν ακούσετε «μπράβο», στείλτε μου μήνυμα... Καλό θα ήταν να μην ξεχνάνε κυρίως εκείνοι που τους... θωπεύουν εκτός συνόρων ότι «Όταν ο εχθρός σε επαινεί, γύρνα πίσω και κοίταξε πού έχεις κάνει λάθος», και να θυμούνται ότι «Όταν βάζεις φόρους και όταν κουρεύεις πρόβατα, καλό είναι να σταματάς πριν γδάρεις το πετσί».
Άλλοτε- όταν ήταν  στην αντιπολίτευση- και ψυλλιάζονταν ότι θα έπεφταν δακρυγόνα, έτρεχαν και... έβαζαν τα κλάματα. Μετά … απλά έγιναν κυβέρνηση.
Και τώρα!!.. το δίλλημα:
ή μας ψηφίζεις ξανά και ρίχνουμε δακρυγόνα με άρωμα Σανέλ ή ξαναβάζουμε στα δακρυγόνα κρεμμύδια.
Άντε ... Κυριακή κοντή γιορτή , Καλό βόλι !!


0 σχολια: