ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

11/10/2010

« Ήτανε στραβό το κλήμα, το έφαγε κι ο γάιδαρος κι από στράβωσε »

Ζούμε στην χώρα μας, μια εποχή υστερίας για την είσπραξη εύκολα χρήματος με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε μέσο που μπορεί να το προκαλέσει.
Το ΔΝΤ και η Ε.Ε δεν αστειεύονται.
Μια παράλογη παρακμιακή εποχή που όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται !
Η ανθρώπινη αξία εκφυλισμένη να είναι κάτω από το μηδέν, με αρνητικό πρόσημο, λες και είναι πολική θερμοκρασία.
Ισορροπία δύσκολη  για ανθρώπους που δεν έφταιξαν σε τίποτα και που δεν είναι πολιτικοί !!
Το τρελό είναι ότι σήμερα περισσότερα από κάθε άλλη φορά, ο πολιτικός κόσμος παραπαίει στον πολιτικό εκφυλισμό με θέματα όπως « Υποσχόμαστε ότι θα σώσουμε την πατρίδα, θα τα κάνουμε όλα »  , « Πάν το νόμιμο είναι και ηθικό » , « Όλοι μαζί τα φάγαμε » « Η Χώρα με τους κατοίκους της είναι οι διεφθαρμένοι, ΟΧΙ Εμείς » ,

Ο εκπρόσωπος του Γιουνκέρ διευκρινίζει: “Ο κ. Γιουνκέρ υπενθυμίζει ότι ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου δήλωσε δημόσια ότι η Ελλάδα είχε ένα σοβαρό πρόβλημα διαφθοράς τη στιγμή που είχαμε αρχίσει να αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της κρίσης των δημοσιονομικών της Ελλάδος, δηλαδή το 2009]″.  Πηγή : Ελεύθερος Τύπος Πρωτοσέλιδο 11/10/2010.

και συνεχίζουν με προτεταμένο τον δείκτη ωρυόμενοι να φωνάζουν,   «Οι άλλοι Φταίνε , Όχι εμείς»,  «Να, να .. ο Μητσάρας ο περιπτεράς κι ο Θανάσης ο Υδραυλικός , ΑΥΤΟΙ.. φταίνε για όλα... ΑΥΤΟΙ ».

Και από την άλλη εσύ αμφιταλαντευόμενε ψηφοφόρε, να παραπαίεις σε ένα φανατισμό άκρως διαστροφικό, με μόνο γνώμονα το προσωπικό σου συμφέρον, με έντονα τα στοιχεία μίσους προς κάθε τι που είναι αντίθετο από το προσωπικό σου συμφέρον άσχετα από τα πολιτικά σου πιστεύω !
Ότι φάμε ότι πιούμε κι’ ότι αρπάξει ο ……. , δηλαδή.

Καημένη πατρίδα , Έτσι πού τον φορτώσαμε τον γάιδαρο τον Έλληνα είναι αδύνατον να προχωρήσει .

Admin/


0 σχολια: