ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

09/10/2010

Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ : « Γνωρίζαμε πως η Ελλάδα θα αντιμετώπιζε προβλήματα ».

«Η ελληνική κρίση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, αν είχε αντιμετωπιστεί πριν από δυο ή τρεις δεκαετίες »


Δεν προλάβαμε με χθεσινή ανάρτηση μας να περιγράψουμε την Οικονομική Απάτη στην Ελλάδα όταν σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε ο πρόεδρος του Eurogroup και πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ, μας επιβεβαίωσε λέγοντας την αλήθεια. 
Ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι :
«Η ελληνική κρίση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, αλλά όχι με την αντιμετώπιση της το τελευταίο έτος, θα έπρεπε να είχε αντιμετωπιστεί πριν από δυο ή τρεις δεκαετίες» και δήλωσε επίσης  ότι « γνωρίζει μεν την κοινωνική αναταραχή, αλλά καλεί τους Έλληνες να σκεφθούν και τα παιδιά τους».
Εν τέλει, είναι απολύτως προφανές ότι:
- Ο κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ το γνώριζε και σαν πολιτισμένος άνθρωπος, δεν κατονομάζει τον πρωθυπουργό με τον οποίο είχε και σχετική συζήτηση για την διεφθαρμένη Ελλάδα.,
- Οι Γερμανοί και οι Γάλλοι γνώριζαν από καιρού την κατάσταση της οικονομίας μας,
- η Ε.Ε. επίσης.
- Ο ΓΑΠ επακριβώς από τον Διοικητή της Τράπεζας της 'Ελλάδας.
- οι Οίκοι αξιολόγησης, κι αυτοί.
Εικάζεται ότι είχαν πλήρη γνώση και ο Μητσάρας ο περιπτεράς αλλά και ο Θανάσης ο υδραυλικός, αλλά κανένας από αυτούς δεν φιλοτιμήθηκε να ενημερώσει σχετικά και τον τέως πρωθυπουργό !!
Μάλλον αδιαφόρησαν. Αυτοί φταίνε, ο Μήτσος κι' ο Θανάσης, Ντροπή τους !!!!
Ούτε ο κ. Σημίτης ο δημιουργός του "Ισχυρή Ελλάδα" το γνώριζε, ούτε φυσικά θα καταδειχτεί να βγει να υπερασπιστεί το έργο του, κι αυτό γιατί απλώς « Όλοι λένε ψέματα ».
Το επιβεβαιώνουν εξάλλου και τα παπαγαλάκια τους, οι δημοσιογράφοι του συστήματος κι ας κομπάζουν τώρα όλοι αυτοί ότι τάχα « ήταν κοινό μυστικό ».

Στις 7 Νοεμβρίου 2010 έχουμε εκλογές, και οι εκφραστές τους μας ασφαλτοστρώνουν λεωφόρους, φωτίζουν όλο το νησί, τρώνε σκουπίδια, εγκαινιάζουν σχολεία, κατασκευάζουν υποθαλάσσιες γέφυρες,
Ξαναψηφίστε τους!!


0 σχολια: