ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

26/10/2010

«ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΈΙΛΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ»

ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
16 Ερωτήσεις ...... απάντηση ...... ΜΙΑ

Στόχος του πρωθυπουργού ήταν να εγκλωβίσει τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ σε ένα δίλημμα του τύπου «ή κερδίζω στις Αυτοδιοικητικές εκλογές ή αξιολογώντας μετά τα αποτελέσματα... μπορεί να πάω σε εκλογές».
Αυτό ήταν κατά την άποψη μας το αποτέλεσμα από την διακαναλική συνέντευξη.
Δίλημμα για στήριξη των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ.
Υποστήριξε ο κ. Πρωθυπουργός, ότι δεν είναι μεν στις προθέσεις του να προκηρύξει πρόωρες εκλογές, αλλά αν το αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου είναι αρνητικό για το ΠΑΣΟΚ, θα συνεκτιμηθεί κατά πόσο θα επιβαρύνει την προσπάθεια που κάνει η χώρα να αντιμετωπίσει την κρίση, και όπως συμβαίνει σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, τη λύση θα τη δώσει ο κυρίαρχος λαός, δηλαδή εκλογές !!
Εχθρός κατά Πάγκαλο ??... ο καπετάν ΔΗΜΑΡΑΣ ή και ο κάθε περιφερειάρχης που δεν στηρίζεται από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, και Φίλος ?... ο κάθε υποστηρικτής π.χ. ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ !!
Ποιος θα φανταζόταν τέτοιες πολιτικές κωλοτούμπες ??. 
Το ερώτημα που γεννάται είναι αν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, θΑ αποδεχθούν με τόση ευκολία έναν τέτοιο εγκλωβισμό που θυμίζει σε όλους μας την τακτική που υιοθέτησε στο παρελθόν ο Κώστας Σημίτης; 
Ακόμη και το μήνυμα προς τους μη οπαδούς του ΠΑΣΟΚ– αυτό της εξόδου από το μνημόνιο ή της μη επιβολής νέων μέτρων, παρά την αναθεώρηση προς τα πάνω του ελλείμματος που θα ανακοινωθεί στις 16 Νοεμβρίου - ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ - όχι μόνο δεν μεταδόθηκε με σιγουριά, αλλά ο ίδιος φρόντιζε να το αναιρεί.

«Μη μόνον τους αμαρτάνοντας κόλαζε αλλά και τους μέλλοντας κώλυε»
Περίανδρος

Ο πρώτος κύλκλος ερωτήσεων                                                 Ο Δεύτερος κύκλος


0 σχολια: