ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

23/10/2010

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ της MARC για το « ΕΘΝΟΣ »

 Εκπλήξεις κρύβει η Περιφέρεια Αττικής

Μεγάλες ανατροπές κρύβουν οι κάλπες της 7ης Νοεμβρίου,δείχνει δημοσκόπηση της Marc για το Εθνος. Ντέρμπι στην περιφέρεια Αττικής μεταξύ Δημαρά - Σγουρού, προβάδισμα Κακλαμάνη στην Αθήνα και φαβορί ο Μίχας στον Πειραιά.
Εκπλήξεις αναμένεται να κρύβει η κάλπη της 7ης Νοεμβρίου για την Περιφέρεια
Αττικής, καθώς ο Γιάννης Δημαράς διατηρεί στον πρώτο γύρο προβάδισμα 2 ποσοστιαίων μονάδων, ενώ στον δεύτερο γύρο φαίνεται να υπερισχύει τόσο του Γιάννη Σγουρού όσο και του Βασίλη Κικίλια.  
Προβάδισμα στην κούρσα για τη δημαρχία της Αθήνας έχει ο Νικήτας Κακλαμάνης, ενώ ο Γιάννης Μίχας στον Πειραιά είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.
Πηγή: « Έθνος » 22/10
Ως προς το ζήτημα της δημοσκόπησης.
Δεκαπέντε (15) ημέρες πριν από τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας απαγορεύεται να δημοσιευτεί στον Τύπο, τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα  ή τους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς οποιαδήποτε δημοσκόπηση, Ως τελευταία ημέρα δημοσιοποιήσεως  ήταν  η Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010, 
Πολλοί εκφράζουν την υποψία ότι η δημοσιοποίηση την τελευταία ημέρα,  ίσως να ήταν εσκεμμένη, με σκοπό τόσο την συσπείρωση των οπαδών των δύο μεγάλων κομμάτων  όσο και τον επηρεασμό των αναποφάσιστων. 
Λίγη επιφύλαξη δεν θα έβλαπτε


0 σχολια: