ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

19/11/2010

ΕΛΕΓΧΟΣ στα 40 ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ

Εκστρατεία κατά του καπνίσματος στην Αμερική μέσα από την  Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων
Φρικιαστικές εικόνες στα πακέτα τσιγάρων με πτώματα, φέρετρα, χαλασμένα δόντια, άτομα με καρκίνο, άρρωστα μωρά, καρδιακά επεισόδια είναι μόνο μερικές από τις τρομακτικές εικόνες που επιστρατεύει η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων για να πείσει τους καταναλωτές να σταματήσουν το κάπνισμα! 
Οι φωτογραφίες θα τυπωθούν πολύ σύντομα στα πακέτα των τσιγάρων στις ΗΠΑ σε μια προσπάθεια να προειδοποιήσουν τους καπνιστές για τους κινδύνους που εγκυμονεί για την υγεία τους το κάπνισμα. 
Οι καταναλωτές δεν θα «φρίξουν» μόνο από τις παρακάτω εικόνες αλλά και από τα μηνύματα στα πακέτα αφού η FDA θα επιλέξει εννέα νέα μηνύματα προειδοποίησης, πιο μεγάλα, σε λέξεις και γράμματα και πιο ορατά στα οποία θα αναφέρονται οι κακές επιδράσεις του καπνού. 
Σοκάρει επίσης η ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία κάθε χρόνο στις ΗΠΑ χάνουν τη ζωή τους 443.000 πολίτες από τις συνέπειες που έχει το κάπνισμα στην υγεία τους. 
Ενώ εδώ στη χώρα που ανθίζουν οι πορτοκαλιές.....πριμ στούς κυνηγούς των Καπνιστών !!!
Την απονομή μπόνους παραγωγικότητας στους ελεγκτές των αντικαπνιστικών μέτρων μελετά η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, προκειμένου να αποκτήσουν ισχυρό κίνητρο ώστε να ριχτούν στη μάχη κατά του καπνίσματος.
Δεν ενδιαφέρουν οι θάνατοι των συνανθρώπων μας, μας αρκεί να διαπιστώσουμε πόσοι από τους καπνιστές μετά τα 40 τους πάσχουν από την νόσο της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ).    (κλικ στο video)
Μας συμφέρει  η αύξηση η τιμή των τσιγάρων, γιατί  όσο αυξάνεται την τιμή του καπνού, τόσο περισσότερο θα εισπράττει το κράτος μας έτσι ώστε να μπορέσει αργότερα να τα διαθέσει  για την θεραπεία μας.
Για το καλό μας δηλαδή !!!
Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΕΡΔΟΣ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ  " ΤΑ   ΕΣΟΔΑ  "


0 σχολια: