ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

09/11/2010

ΒΡΟΝΤΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΚΙΔΕΣ

 «  ΑΓΑΠΗΤΕ  υποψήφιε.....  ΔΗΜΑΡΧΕ ».

Η Δημοκρατία είναι βαριά άρρωστη, όταν η "Κοινή Γνώμη" δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.
Αυτοί που αγωνίζονται με ανιδιοτέλεια και αξιοποιούν την γνώση τους, αυτοί που μπορούν να ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ  ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, αυτοί που « εκφράζονται δημόσια και επώνυμα » , που εξωτερικεύουν ενδόμυχες σκέψεις  αυτοί που δεν επιδιώκουν να παρασύρουν τις ευκολοσυγκίνητες και  εύπλαστες, μάζες......... είναι η βάση της αποτελεσματικής δημοκρατίας».
Η αρετή συνδέεται με την ηθική υπεροχή και η εν λόγω υπεροχή δεν είναι η ικανότητα κάποιου να ξεπερνά τους άλλους, ΑΛΛΑ να παραμερίζει με σκληρό αγώνα την ιδιοτέλεια, τον καιροσκοπισμό και τη φαυλότητα.
Η ηθική υπεροχή στα κοινά και στην πολιτική σημαίνει ηθική αρτιότητα, γιατί επηρεάζει ζωές, παρέχει τροφή στο πνεύμα, διαπλάθει ανθρώπους, διδάσκει και μεταδίδει ιδέες, παραδίδει πρότυπα και θέτει στόχους.
Αυτό το ηθικό έρεισμα ζητάμε από ΣΑΣ που διεκδικείτε την ψήφο μας.
Με αυτό τον τρόπο σας προσεγγίσαμε και ζητήσαμε δημόσια να μας δείξετε ότι σέβεστε τον νόμο.

Αυτό ήταν το μέλημά μας η ......ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΝΟΗΣΑΜΕ 
ΚΑΙ ΣΕΙΣ...
Με ποια  δεοντολογικά αξιώματα επανέρχεστε  ως τελικοί διεκδικητές του τίτλου ;
Ποιο το ηθικό έρεισμα όταν σε περίοδο λιτότητας κατασπαταλάτε αλόγιστα υπέρογκα ποσά ; Όταν Δεν αισθάνεστε την ανάγκη να μη προκαλείτε αλλά ούτε και την  υποχρέωση να απαντήσετε στα ερωτήματα που σας βάζουν επώνυμα οι δημότες σας ;
Πριν περάσουν 24 ώρες από τα αποτελέσματα της Κυριακής, ο επικεφαλής του Eurogroup κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε ευθέως στο Ευρωκοινοβούλιο ότι προκειμένου να διασφαλιστούν οι στόχοι για το ερχόμενο έτος, πρόσθετα μέτρα λιτότητας για το 2011 και  διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις είναι αναγκαία για τη χώρα μας .
Και μεις ,
Μνημονιακοί ή Αντιμνημονιακοί,  Βροντάκιδες ή Φουρτουνάκιδες !!
Χαρά να σε γιαούρτωνα εκεί που ρητορεύεις, εκεί που με χειροκροτάς χωρίς να το πιστεύεις...
Δ. Σαββόπουλος.


Πώς να  ΠΙΣΤΕΥΨΩ … ΠΟΝΗΡΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ .. ότι δεν είστε όλοι ίδιοι ;;;.


0 σχολια: