ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

17/11/2010

« Κόλακες και παρατρεχάμενοι ….Σας συγχαίρω για την επιτυχία σας ..κλπ »

  « Θα τρελαθούμε  τελικά !!»
Σε δήλωση που έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος τάδε, οποίος έχασε στον δεύτερο γύρο των εκλογών από τον «Χ», υπογράμμισε μεταξύ άλλων:
« Τον συγχαίρω για τη νίκη του και θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει για το καλό, πάνω απ΄ όλα, του τόπου μας». 
[σ.σ. Η αλήθεια  …«Άσε ρε το καθ@@ι του κερατά που θα χαρώ κιόλας».]
Μετά ..

«Του εύχομαι
να τα καταφέρει, να υλοποιήσει το πρόγραμμά του». 
[σ.σ. Η αλήθεια …« καλά… άσε και  θα δεις τι θα γίνει από 1η /1ου »]
Στη συνέχεια .. 
«Εγώ από την πλευρά μου θα σταθώ δίπλα του, γιατί έτσι δεσμευτήκαμε απέναντι στους συνδημότες μας, και οφείλουμε να το κάνουμε».
[ σ.σ. Η αλήθεια … «Αγωνιστήκατε  για να είστε η αντιπολίτευση ; Πότε δεσμευτήκατε για κάτι τέτοιο ρε παιδιά ? Τα καθήκοντα της αντιπολίτευσης  καλείστε πλέον και ΠΡΕΠΕΙ να ασκήσετε, τι είναι αυτά που λέτε ? »]
Όλα αυτά δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια κακέκτυπη εφαρμογή  ενός  πολιτικού  savoir vivre, πολιτικός ελιγμός, υποκρισία του χειρίστου είδους, ή λαϊκότερα ..Τρίχες.. άλλως;...κάπου αλλού  στοχεύουν αυτές οι γλύκες !
Τι αδύναμη μνήμη είναι αυτή!Τι αξιοθαύμαστη  ικανότητα να ξεχνούν ακαριαία!
Εμείς πάντως  ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, πιστοί στις πεποιθήσεις μας, επιλέξαμε να τους αφιερώσουμε ένα απάνθισμα αποφθεγμάτων Αρχαίων Ελλήνων Σοφών, αντί  τυπικών, ευγενικών μεν αλλά άνευ ουσίας ευχητήριων.
Από όλες τις ηδονές ο έπαινος είναι η πιο γλυκιά . (Πλάτωνας).

Οι τύραννοι είναι φίλοι των ύπουλων και των διεφθαρμένων , επειδή αυτοί τους κολακεύουν και αυτό τους αρέσει.Κανένας άνθρωπος με ανώτερη μόρφωση και τιμιότητα δεν κυριεύεται απ' αυτό το ελάττωμα.(Αριστοτέλης)

Θεωρείται ευτυχής ο άρχοντας εκείνος , ο οποίος δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανένα από αυτούς που τον περιβάλλουν . ( Κλεόβουλος ο Ρόδιος )

Οι καλοί μπορούν να αισθάνονται στοργή για τους φίλους δίχως να τους κολακεύουν. Αντιθέτως οι κακοί (οι συμφεροντολόγοι ) επαινούν τις κακές πράξεις των ισχυρών και συμμετέχουν σε αυτές . (Αριστοτέλης ο Στάγειρος)

Από τα πιο επικίνδυνα ζώα της γης, είναι ο Τύραννος κι από τα ήμερα ο Κόλακας. (Βίας ο Πριηνεύς ).

Είναι προτιμότερο να αντιμετωπίζεις κόρακες παρά κόλακες, οι πρώτοι σε τρώνε νεκρό , οι δεύτεροι ζωντανό. ( Αντισθένης )

Απ΄ τα άγρια θηρία το χειρότερο δάγκωμα το κάνει ο συκοφάντης , από τα ήμερα ο κόλακας. (Διογένης από την Σινώπη.)

Εκείνος που σε επαινεί για κάτι που δεν έχεις, επιθυμεί να σου αποσπάσει εκείνο που έχεις. (Δημόκριτος από Άβδηρα)

Έτσι ... μπορεί να πετύχουν, αλλιώς ....
Admin/Ψιλή Άμμος


0 σχολια: