ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

13/11/2010

Εκλογές … Περίεργα και Παραλειπόμενα.

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου, του μέχρι πρότινος δημάρχου της πόλης της Νέας Χαλκηδόνας, κ. Γιώργου Αποστολάκου, ο οποίος συμμετείχε και στις εκλογές της Κυριακής και μάλιστα ο συνδυασμός του «Νέα Προοπτική» κατέλαβε την πρώτη θέση. Ο υποψήφιος δήμαρχος υπέστη καρδιακή προσβολή το απόγευμα της Δευτέρας την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητό του.

Στο νησί μας  ηττήθηκαν και οι τέσσερεις συνυποψήφιοι [ οι προσκείμενοι στην Ν.Δ ].
Κανένας τους δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από το σύνολο των οπαδών της Ν.Δ, για την αμετροέπειά τους και την αδυναμία συνεννόησης,  ούτε έχει το θάρρος  να αναλάβει το κόστος και την πολιτική ευθύνη για την ήττα , ούτε έχει την ευθιξία να παραιτηθεί από κάθε μελλοντική διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου , αρκεί που  ….…  
Είναι δε τόση η ξεδιαντροπιά τους  που σύμφωνα πάντα με τα Δελτία Τύπου των συνδυασμών τους και οι  4 αυτοί γαλάζιοι υποψήφιοι (σαν δεν τρέπονται) με Πύθιους χρησμούς συνεχίζουν  να αναγκάζουν τους οπαδούς τους χωρίς ντροπή και τσίπα να ψηφίσουν  στις επαναληπτικές ΠΑΣΟΚ ή ολίγον ΠΑΣΟΚ.!!!!!
« Θού κύριε φυλακή τω στόμα τι μου »…. θα επανέλθουμε αργότερα !!!

 Υποψήφιος  δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του Β. Αγαπίου (βλέπε εικόνα )ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ. 
Το περίεργο δεν είναι το ότι δεν έπεισε τον εαυτόν του  αλλά ούτε  την μάνα που τον γέννησε !!, άντε και καλά, ίσως δεν είχε μάνα, ούτε πατέρα;  ή συγγενή  ή έστω  ένα φίλο  ή μια φιλενάδα ρε αδελφέ ;;  ΚΑΝΕΝΑ ???

 Την μεγαλύτερη ήττα της πολιτικής ιστορίας του γνώρισε ο Αλέκος Αλαβάνος, που ήρθε τελευταίος, μεταξύ των 10 υποψηφίων στην περιφέρεια Αττικής, κάτω και από τον υποψήφιο της "Αντικαπιτιλιστικής Ανατροπής", παντελώς άγνωστο Άγγελο Χάγιο!!!(βλ.εικόνα).
Τι να πεις...υποψήφιος δήμαρχος  της ευρύτερης περιοχής μας, αφού έπαιρνε λάθρα ηλεκτρικό ρεύμα  από τον δημοτικό φωτισμό , ο αθεόφοβος ..τοποθέτησε στο εκλογικό του περίπτερο TV  και  air condition.
Πολλά ήταν τα ευτράπελα που αναφέρθηκαν στις εκλογικές διαδικασίες της περασμένης Κυριακής, την τιμητική τους είχαν οι ζωγραφιές, η «μούντζες» προς τους υποψηφίους, ενώ πάρα πολλά ήταν τα συνθήματα που γράφτηκαν για τις ποδοσφαιρικές τους ομάδες.
Επίσης πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι εκφράστηκαν και εναντιώθηκαν στο υπάρχον πολιτικό σύστημα, είτε υβρίζοντας είτε γράφοντας πολιτικά μανιφέστα.    
Άλλοι βρήκαν ένα πρωτότυπο τρόπο για να εκφράσουν τα συναισθήματα τους, όπως με φράσεις « Τζούλια … σε αγαπώ, γύρισε πίσω».
Άλλος έριξε κατά λάθος στην κάλπη χαρτονόμισμα των 100 ευρώ μαζί με το φάκελο του ψηφοδελτίου, βέβαια, όταν το αντιλήφθηκε ήταν ήδη αργά καθώς....

   « Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται … μετά την απομάκρυνση από την κάλπη»
  « Ες αύριο τα σπουδαία ».


0 σχολια: