ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

29/03/2012

Θαύμα ! - Θαύμα !...... Σε Ένα μήνα θα θεραπευθούν 37.οοο ανάπηροι.

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται τα περίπου 37.000 άτομα που έπαιρνα προνοιακά επιδόματα και δεν προσήλθαν να απογραφούν θα πληρωθούν κανονικά στο τέλος του μήνα, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι διασταυρώσεις....
Το πρόβλημα είναι γραφειοκρατικό και ενδεικτικό των αγκυλώσεων της δημόσιας διοίκησης.
Καθώς ο κρατικός μηχανισμός δεν στάθηκε ικανός να ξεχωρίσει εγκαίρως την "ήρα από το στάρι", θα πληρωθούν όλοι όσοι εμφανίζονται ως δικαιούχοι - ανάπηροι.
Μιλώντας στο κρατικό κανάλι που ανέδειξε το θέμα, ο υπουργός Υγείας Μάρκος Μπόλαρης παραδέχτηκε ότι δεν έχουν ενημερωθεί οι σχετικοί κατάλογοι των δήμων και τα επιδόματα θα καταβληθούν βάσει όσων ίσχυαν ως σήμερα !!!! δηλαδή  θα καταβληθούν τα προνοιακά που αφορούν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. 
Πρόσθεσε επιπλέον ότι, η απογραφή ολοκληρώθηκε μεν στις 16 Μαρτίου, ωστόσο η διαδικασία των διασταυρώσεων θα κρατήσει ακόμη ως και τρεις εβδομάδες.
Κι αν νομίζετε ότι μαϊμού-ανάπηροι είναι μόνο οι τυφλοί ταξιτζήδες παίσατε έξω .
Ρίξτε μια ματιά τι προβλέπεται (τα παραθυράκια) του σχετικού νόμου  για τις Διαταραχές Έξεων στο ΦΕΚ (Β) 2611 ΕΔΩ  και ειδικότερα στην σελίδα 38170, όπου:
Ως ανάπηροι μπορούν να χαρακτηριστούν και να παίρνουν προνοιακά επιδόματα και όσοι έχουν σεξουαλικές δυσλειτουργίες και διαταραχές ύπνου, ή διαταραχές της προσωπικότητας και της συμπεριφοράς τους, με διαταραχές του ψυχοκοινωνικού φύλου, με διαταραχές σεξουαλικής προτίμησης (σεξουαλικές διαστροφές), με διαταραχές της σεξουαλικής ανάπτυξης  και του σεξουαλικού προσανατολισμού ή έχουν αναπηρία από παθολογική ενασχόληση στα τυχερά παιχνίδια, ή από κλεπτομανία, πυρομανία, από επιδειξιομανία ή και από ηδονοβλεψία , παιδοφιλία κλπ.  κλπ.
Όλοι αυτοί θα πληρωθούν, αν και "μαϊμού- ανάπηροι", κανονικά  για τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο.


1 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Αν δεν πιστεύουμε στα θαύματα τι χριστιανοί είμαστε?
Πως λέει ο λιακοπουλος για παπουλακους και λοιπούς παπαμεντιουμ και τρέχουν τα κορόιδα να αγοράσουν τα βιβλία του? Έτσι επιβάλετε να δεχθείτε και τα θαύματα του αγιου Γεράσιμου μεγάλη η χάρη του.

Και να ξέρετε ότι η δικαιολογία του θαύματος στέκει και στο δικαστήριο, αφού με βάζεις και ορκίζομαι πάει να πει ότι πιστεύεις ότι γράφει εκεί μέσα,ε λοιπόν εκεί μέσα λέει για θαύματα και εγώ προχθές βρήκα το φως μου, άσε που έχω και βεβαίωση από γιατρούς ότι ως χθες δεν έβλεπα.

Μετα σε πιάνουν τατιανες,
παπαδακηδες,αυτιαδες μικρουτσικοι κλπ , γίνεσαι ως και τηλεοπτική φίρμα , λεφτά με ουρά.