ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

18/10/2013

Τέλος στο σκηνικό της Ανωνυμίας !!! Ακολουθούν επτά (7) ηχητικά από την συνέντευξη του Β. Αστράκου !!!.

Ας τελειώσει λοιπόν το σκηνικό της ανωνυμίας που καλύπτει, που συγκαλύπτει και δεν αποκαλύπτει!
Ας αναλάβουμε όλοι μας την ευθύνη των όσων γράφουμε και όσων λέμε.
«Που τα ειδες ολα αυτα που γραφεις;;;» ... με ρώτησε «ανώνυμος σχολιαστής», το κείμενο αξίζει να το διαβάσει κανείς. (βλ. Εδώ). 
Αντιπαρέρχομαι το ύφος και το λεξιλόγιο του, τα υπονοούμενα και τις ανοησίες του, γιατί η απάντηση είναι απλή …..
«Εδώ τα είδα, Εδώ τα άκουσα».

Άκουσε λοιπόν και εσυ τι είπε ο δικό σας άνθρωπος, ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης δημοτικός σύμβουλος, ο Βαγγέλης Αστράκος, κι αφού ανοίξεις τα μάτια σου και διευρύνεις τους ορίζοντες σου, φέρσου σαν άντρας και γράψε με την σειρά σου, επώνυμα αυτή τη φορά και όχι ανώνυμα, «για τις δικές μου ανομολόγητες επιδιώξεις»..... Μπορείς ;

Οι Πηγές μου:
a) Ολόκληρο το ηχητικό της συνέντευξη στο “Κυχρέας webradio” του Β. Αστράκου… στο site «thesalaminians.com», ( το ακούς ...-> εδώ)
b) Τα « Λόγια Σταράτα » στο blog  «salamina24.gr»,  με τον Γ. Γαβρίλη ( τα διαβάζεις --> εδώ).
σ.σ.
- Η επεξεργασία του ηχητικού έγινε με την σύμφωνη γνώμη του δημοσιογράφου.
- Η κατάτμηση του σε 7 επιμέρους τμήματα, δένει την δυνατότητα της άμεσης πρόσβασης σε επιλεγμένα σημεία και κατηγορία θέματος.
Νo 1
Στο Πρώτο ηχητικό δώσαμε τον τίτλο «Εισαγωγή», έχει διάρκεια (22λ:50δ), αφορά τον τρόπο διοίκησης, τον Καλλικράτη και την αποχέτευση (το δικό μας γεφύρι της Άρτας) με τις 400 συνδέσεις.

No 2
Στο δεύτερο ηχητικό δώσαμε τον τίτλο «Άσκηση Πολιτικής», έχει διάρκεια (04λ:39δ) και απαντά στο ερώτημα γιατί έφυγε από τον συνδυασμό!!.
Στηλιτεύει την έλλειψη συνεννόησης, την ανυπαρξία της Εκτελεστικής Επιτροπή, στις μεταξύ τους διαφωνίες και πολλά άλλα.

No 3
Το τρίτο ηχητικό έχει ως τίτλο «Το Μπάχαλο», είναι διάρκειας (21λ:15δ), τονίζει την έλλειψη πολιτικής, χαρακτηρίζει τον τρόπο διοίκησης ως «Δημαρχοκρατία», αναφέρεται στους, Δερτούζο, Καπετανάκη, το Λιμενικό Ταμείο με τον Κουτσιλαίο, κλπ

No 4
Στο τέταρτο ηχητικό δόθηκε ο τίτλος «Υπόγειες διαδρομές», έχει διάρκεια (13λ:26δ), αναφέρεται στο περιβάλλον, τα Λατομεία, την χωροθέτηση, την ανάπτυξη, την ύδρευση, τις παραβάσεις της διοίκησης στην ανταποδοτικότητα και για την παραχώρηση του δικτύου στην ΕΥΔΑΠ.

No 5
Το πέμπτο ηχητικό έχει τίτλο «Κριτική στην Αντιπολίτευση» έχει διάρκεια (13λ:17δ), εδώ γίνεται αναφορά στον Σ. Σοφρά, την Ρ. Νάννου και στον Μ. Τραυλό, στον οποίο αναγνωρίζει την πατρότητα της μελέτης για την αποχέτευση στο Αμπελάκι.

Νο 6
Στο έκτο ηχητικό  δώσαμε τίτλο για την Οικονομική διαχείριση ...  «Ότι Κάτσει» ή ότι «Είμαστε για τα πανηγύρια», έχει διάρκεια (14λ:10δ) και περιγράφει την αποτυχία της Δημοτικής αρχής, για κακοδιαχείριση, για το ξυλοφόρτωμα Αντιδημάρχου.
Ακούγεται να αποδίδει την πατρότητα της αποχέτευσης του έργου των όμβριων στον πρώην δήμαρχο Σ. Σοφρά.

Νο 7
Το Έβδομο ηχητικό, ο «Επίλογος», έχει διάρκεια (18λ:08δ), απαντά μεταξύ άλλων και στο ερώτημα «Τι σκοπεύει να κάνει για το αύριο», «Πως θέλει τον εκάστοτε δήμαρχο» και «Ποιόν βλέπει ως τον επόμενο δήμαρχο Σαλαμίνας».


3 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

κΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΝΔΡΙΑΝΕ
ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ,ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ
ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΡΕΒΒΑΤΙ.
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΧΑΣΑΤΕ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ.ΛΥΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ Π.Χ(ΔΡΟΜΟΙ,ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ,ΦΩΤΙΣΜΟΣ,ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ.
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ 8 ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ Ν.15/15-10-13
ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕΣ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ.ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΓΗΘΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΗ.ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΟΥ .ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ
1)ΔΕΝ ΑΝΗΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΙΣΑΓΑΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΗΜ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ
2)ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΙΣ ΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΙΝ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΤΙΣ 4/5/2012 ΚΑΙ 16/11/2012 ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΟΜΟΦΩΝΑ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ 28/12 ΚΑΙ 70/12 ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟ ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΙΟΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ;ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.

.ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ Κ.ΤΣΕΝΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ; ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ,ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΑΡΧΗ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ .ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ;
ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ;
ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.ΚΟΙΝ.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Η
ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ; ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΓΙΔΑ Κ.ΠΡΟΕΔΡΕ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΜΑΣ.ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΙΑΝΕ,
ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ .ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕ.
ΛΥΠΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΝΔΡΙΑΝΕ ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΗΓΗΘΗΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΙΛΗΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΦΤΑΤΕ ΣΤΗ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ.ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.
ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΕΙΡΑ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Κ.Λ.Π.ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΕΠΩΝΥΜΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ,ΚΑΙ ΜΗΝΗΣΕΙΣ,ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ,ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΥΤΗΣ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΗΡΘΕ ΤΡΙΤΟΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΝΗΡΙΑ
ΔΙΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΞ ΚΑΝΟΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΥΠΟΥΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟ ΣΑΡΕΛΑ ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΙΘΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΕΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΟΥΖΟΥΑΖΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΝΑΙ.
ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΣΚΑΡΤΟΣ; ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ; .
ΜΗΠΩΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ;ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ;

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΚΟΙΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΒΛΕΠΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 4/4-5-2012
ΑΠΟΥΣΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΛΕΠΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 11/16-11-2012
ΣΤΟ 2 ΘΕΜΑ ΕΗΔ Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.ΤΣΕΝΟΓΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΦΕΥΓΕ ΔΙΟΤΙ ΕΦΕΥΓΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ .ΦΟΒΟΥΜΕΝΗ ΜΗΠΩΣ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ;
ΣΑΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΕΦΕΥΓΕ.ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΕΔΙΝΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑΚΑ .ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.